w

5 gode grunner til å bo i studentbolig

Unngå kaos, få nye venner og få hjelp med alt praktisk.

22.06.201710:47 Erling Rognes Solbu

1 Unngå kaos

Studentinord tar vare på studentene. Du får ordnede forhold, lavt depositum og gunstig leie. Våre boligkonsulenter hjelper deg med kontrakter og annet praktisk, og vaktselskapet følger med om natta. Dessuten organiserer renholderne våre vaskelister som følges opp ukentlig, slik at det blir rent og trivelig på fellesarealene.

2 Å bo i studentbolig er den beste måten å bli kjent med andre studenter på.

Deler du kjøkken med andre er det bare å sette seg ved kjøkkenbordet for å treffe medstudenter. De fleste leilighetene har også tilgang på fellesrom. Det er lett å få et stort nettverk når en bor sammen med andre studenter. Du blir også kjent med studenter på andre fag enn det du selv studerer.

3 Vaktmestere som ordner opp

Er sluket tett, eller mangler du et lysrør på badet? Da tar du bare kontakt med Studentinords vaktmester, så ordnes det raskt.

4 App for alt det praktiske

Last ned appen Studentinord bolig, så kan du administrere leieforholdet fra mobilen. Appen gjør det enkelt å få tak i boligkontor og vaktmester, og du får fakturaen for månedsleia rett i lomma.

5 Finn boformen som passer for deg

Studentinord har hybler i bofellesskap, hybler med eget bad og delt kjøkken, og leiligheter i ulike størrelser. Hvilken boform passer best for deg?


Her kan du se og søke på Studentinords boliger i Stjørdal, Levanger, Steinkjer, Namsos, Nesna og Bodø.

Relaterte artikler