Test

Test

For english click here


Vårt rådgivningstilbud

Studentlivet kan by på utfordringer. Noen ganger hjelper det å sette ord på vanskelige tanker og følelser før de vokser seg for store. Studentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet og Politihøgskolen avdeling Bodø.

Gjelder henvendelsen din praktiske forhold ved studiet ditt, som sensur, semesterregistrering eller konteeksamen, må du ta kontakt med en studieveileder ved Nord universitet.

Ønsker du å snakke med noen andre enn oss - eller trenger du hjelp i perioder vi har stengt - finnes det andre du kan kontakte. 

Her finner du oversikt over andre hjelpeinstanser, blant annet Studenttelefonen.

Rådgivning via Teams eller telefon

Alle våre studentrådgivere er tilgjengelig for samtale på Teams, uavhengig av studiested, og noen er også tilgjengelig på telefon. Vi jobber for å holde ventetid for samtale med rådgiver så kort som mulig.

Forsøk gjerne først å booke rådgiveren som hører til ditt studiested. Dersom denne ikke er tilgjengelig kan du velge en av de andre.

Last ned Teams på forhånd

Dersom du ønsker samtale via Teams er det viktig at du har lastet ned programmet før du skal ha samtale.

Microsoft Teams er et verktøy som kan brukes gratis av alle studenter ved Nord universitet. Teams er et samhandlingsverktøy med mulighet til blant annet en-til-en-chat og videomøter.

Som student har du tilgang til full versjon av Teams, uten kostnad.

Teams er dekket av egen databehandleravtale med UH-sektoren og universitetet, noe som sørger for at dine data er trygge.

Les mer og last ned Teams for studenter.

Book rådgiver for samtale på Teams eller telefon

Relaterte artikler