w

Vilkår for å oppnå barnehageplass

1. Du må være tatt opp som student ved Nord universitet, studiested Mo i Rana.
2. Du må ha folkeregistrert adresse i Rana kommune.

15.04.201613:11 Kjell Pedersen

Det er ingen hindring for å søke selv om du enda ikke vet om du har fått studieplass. Dersom du allikevel ikke kommer til å studere på Campus Helgeland vil du bli fjernet fra søkelisten. Det er ikke nødvendig at du har meldt flytting til Rana når du søker om øremerket plass.

Grunnen er at denne søknaden går til saksbehandler ved studiestedet som igjen setter opp en liste over søkere til øremerkede plasser. Først når du får melding om at du er tatt opp som student på Nord universitet, studiested Helgeland og du takker ja, må du melde flytting til folkeregisteret.

Listen over søkere til øremerkede plasser skal være kommunen i hende innen den 10. august. Innen den tid bør du ha bestemt deg for om du skal studere på Campus Helgeland, slik at du kan melde adresseendring og sette i gang søkeprosessen hos kommunen.

Fremgangsmåte

  1. Fyll ut Søknadsskjema for øremerkede barnehageplasser, ta bilde eller skann, og send til irene.bursvik@nord.no / postmottak@nord.no, eller send med posten til Nord universitet – Mo i Rana, Postboks 614 8607 Mo i Rana. Merk konvolutt eller emnefelt «Søknad om øremerket barnehageplass». Nord universitet vil i samarbeid sette opp prioriteringslisten som oversendes Rana kommune.

    Last ned søknadsskjemaet her.

  2. Fyll også ut vanlig søknad om ordinær barnehageplass hos kommunen.

    Gå til Rana kommunes søknadsskjema.