Åpent vaskeri på Nordavind

Er vaskemaskinen din i ustand, er det kø på maskinene, eller kanskje du ikke har tilgang på vaskemaskin der du bor? Nå åpner vi vaskeriet på Nordavind for alle.

Nå kan du vaske klærne dine mens du er på forelesning. Registrer deg hos boligkontoret så får du vaskebrikke og tilgangen du behøver for å benytte vaskeriet i underetasjen på Nordavind. Du trenger ikke å bo i en av våre studentboliger for å benytte tjenesten.

Vaskeriet er åpent i tidsrommet kl. 8 til 16 mandag til fredag (dette må vi bare bli enige om).

Innlogging og bruksanvisning til portal

Du får brukernavn og passord til vaskeriportalen når du registrerer deg på boligkontoret. Glemmer du brukernavn eller passord kan du trykke «glemt passord» så får du tilsendt et nytt. Ved problemer kan du henvende deg til våre boligkonsulenter. Du må endre passord ved første gangs pålogging.

TIPS! Huk av for «forbli innlogget», så blir du husket til neste gang.

Her finner du bruksanvisning til portalen. 

Mistet vaskebrikke

Skulle du være så uheldig å miste vaskebrikken din er det viktig at du gir oss beskjed slik at vi kan sperre brikken. Kostnad for mistet vaskebrikke finner du her.

Priser og betaling

Betalingsordningen er sikker og gir deg valgmuligheter for hvor mye penger du vil sette inn på din vaskekonto. Du vil kunne bruke vaskeriet umiddelbart etter at pengene er overført.

Har du betalt inn for mye på vaskerikontoen din kan du logge deg inn og sende restbeløpet til bankkontoen din. Det tar ca. et døgn før pengene er på konto.

Bruk av vaskemaskin koster kr. 12,- og bruk av tørketrommel koster kr. 10,-. 

NB! Husk å ta med deg eget vaskemiddel. Vi anbefaler at du bruker vaskeputer/pods eller tabletter.

Reservere vasketid

Reservasjon av vasketid kan du gjøre enten via innlogging på nettet eller direkte i vaskeriet. Reservasjonen er gyldig i 15 min etter reservert tid. Kommer du 15 min for sent til reservert vask fristilles maskinen og andre kan benytte seg av vaskemaskinen.

Om du ikke ønsker å reservere vasketid kan du bruke tilgjengelige maskiner i vaskeriet. Det er kun vaskemaskiner som kan reserveres. Dersom du ønsker det kan du gå direkte i vaskeriet og starte en av de ledige maskinene uten å ha reservert på forhånd.

 

 

 

Bilde fra vaskeriet, to kvinner står med ryggen til. De har Studentinord logoen på ryggen på jakk