w

Strikkekveld på onsdager (Bodø)

Er du nysgjerrig nybegynner eller proff? Velkommen til strikkekveld onsdager kl. 18 – 20 i Stille Rom. Vi byr på te, kaffe og kjeks.

16.02.201711:06 Line Johansen

Frøya Rødland skal starte fast strikkekveld på onsdager for alle studentene ved Nord universitet avdeling Bodø og Politihøyskolen avdeling Bodø.


Hvem er du?
Frøya: «Jeg er en glad og sprudlende student på 23 år, som studerer på barnehagelærerutdanningen, som alltid har elsket å strikke. Jeg gleder meg nå til å komme i gang med strikkekveld.»

Hvorfor skal studentene komme på strikkekveld?
Frøya: «For å bli kjent med nye studenter som deler samme interesse, og for å bli bedre i å strikke» «De som ikke er så flinke kan lære av de som allerede kan noe, mens de som er litt mer erfarne kan få dele av sine kunnskaper.»

«Alle er uansett hjertelig velkommen, og jeg tror dette blir kjempegøy.»

Må man kunne strikke for å komme?
Frøya: «Nei, ikke i det hele tatt. Hvis du ikke kan strikke, men har lyst til å lære er du hjertelig velkommen, og hvis du verken kan eller har interesse for strikking i det hele tatt, så kan du likevel komme å snakke, drikke kaffe eller te og spise kjeks.»

Må man ha strikkeutstyr selv?
Frøya: «Det beste er selvsagt hvis du har strikkepinner og garn selv, men vi har litt utstyr for nybegynnere hvis du ønsker å prøve. Vi stiller også med noen oppskriftsbøker for både nybegynner og proff.»

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

Frøya Rødland