w

Kjære student, bli med på strikkedugnad

Vi strikker for Kirkens Bymisjon.

14.09.201810:52 Ane Karlsen

Kirkens Bymisjon ønsker å spre varme og glede inn i mørketida; mange står alene, mange går en kald høst og vinter i møte. Skjerfene strikkes av ildsjeler over hele Norge, som vil bidra til et varmere og mer inkluderende samfunn. 

Oppskrift

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra med å strikke, og har satt ut kurver med garn og pinner i kantinene våre (hovedkantina i Bodø). Oppskriften er enkel: legg opp 30 masker på pinne nr. 6 (ca. 20 cm bredde) og strikk rillestrikk rett frem og tilbake til skjerfet måler 150 cm.

Dette skal skjerfene brukes til

Årets TV-aksjon 21. oktober 2018 går til Kirkens Bymisjon og arbeidet for et varmere samfunn. Derfor vil vi i år henge opp og dele ut de oransje skjerfene i gater over hele Norge noen dager i forkant av dette. 

I tillegg til å være en fysisk gave til en som fryser, skal skjerfene minne folk om at det lever mange mennesker i byen som trenger å kjenne varme og inkluderende fellesskap. Det oransje skjerfet er til mennesker som fryser, til mennesker som vil vise sin solidaritet med mennesker som fryser og som opplever utenforskap, og til mennesker som vil vise sitt ønske om et varmt og inkluderende samfunn.