Trimia studentbarnehage

Søk barnehageplass

Søknadsfrist for hovedopptaket var 1. mars, men du kan søke helt frem til studiestart - både for vårsemesteret 2021 og neste studieår.

Ta kontakt for nærmere informasjon om ledige plasser og hvordan du går fram.

Styrer
Inger Skjerve Langdal
e-post / 908 69 651

Følg oss på Facebook

TIPS: PODCAST OM BARNEHAGESTART

Podcasten Foreldrekoden med psykolog Hedvig Montgomery har en spesialepisode om barnehagestart. Les mer, lytt eller last ned her. 

Kontakt oss

Byborgveien 1
7600 Levanger

e-post / 465 40 166

Styrer
Inger Skjerve Langdal
e-post / 908 69 651

Trimia ligger ved Byborg studentboliger, nært Nord universitet, sentrum og fine turmål. Vi har ledige plasser for barn fra 3-6 år for 2021-2022.

13.04.201614:07 Erling Rognes Solbu

Trimia studentbarnehage har 1 avdeling med plass til ca. 18 barn i alderen 0-6 år. Barnehagen ligger på Byborg studentboliger, nært Staupshaugen, fjæra og sentrum. Dette er gode turmål som vi når til fots.

Åpen for alle - men spesielt tilrettelagt for studentforeldre 

Studentbarnehage er en barnehage alle kan søke seg til. Er du student med barn kan det å velge en studentbarnehage gi dere en del ekstra fordeler. Her vil dere møte andre foreldre i samme livssituasjon, og personalet legger til rette for at du og ditt barn skal knytte nye kontakter og få nye venner.

Ved å velge Studentbarnehage får du og ditt barn noen fordeler:
  • Du får eksamensgaranti. Det betyr at dersom ditt barn er sykt på eksamensdagen kommer en fra personalet hjem til deg og passer barnet, slik at du likevel kan delta på eksamen.
  • Du kan få tildelt plass også til barn under 1 år.
  • Ved eksamensavvikling utover normal åpningstid kan vi etter avtale ha åpent lengre enn til kl. 16.30.

Studentbarnehage er drevet av Studentinord, og er godt tilrettelagt for barna. Vi er opptatt av at det skal være kvalitet i alt som gjøres, og samtidig skal det være en fleksibel barnehage som legger til rette for at foreldrene skal kunne lykkes i studiene. I barnehageåret 2020-2021 må vi ta hensyn til smittevern, og gjennomfører tiltak til studentforeldre i henhold til dette.

VELGER DU STUDENTBARNEHAGEN – VELGER DU LEKEN

Vi jobber aktivt for å skape spennende lekemiljø med utgangspunkt i barnas interesser og erfaringer. Med trygghetssirkelen i ryggen møter vi hvert enkelt barn med nysgjerrighet og respekt. Vi observerer, reflekterer og er aktive støttespillere i barns lek -  for vi ser at mestring i lek og samspill skaper begeistring, glede og en sterk følelse av å høre til.

Foreldre om barnehagen

"De prøver alltid å legge til rette på best mulig måte slik at jeg kan komme gjennom studiet. Barnet mitt stortrives! Ukentlige turdager, morsomme og interessante prosjekter er alltid på gang og engasjerer barna til læring og lek." -Line, studentforelder

Åpningstider

07.30 - 16.30. Åpningstidene kan reguleres etter behov.

Personalet

Personalet består av styrer, pedagogisk leder, en barnehagelærer og tre assistenter.

Slik søker du 

Søknadsfristen for hovedopptaket var 1. mars, men du kan søke om plass helt frem til studiestart - både for vårsemesteret 2021 og neste studieår. Ta direkte kontakt med barnehagen for spørsmål om ledige plasser og hvordan du kan søke.

Relaterte artikler