w

Røstad studentbarnehage

Søk barnehageplass

Du kan søke fortløpende på barnehageplass. Ta kontakt for nærmere informasjon om ledige plasser og hvordan du går fram.

Styrer
Inger Skjerve Langdal
e-post / 908 69 651

GÅ TIL SØKNADSSKJEMA (Levanger kommune).

Kontakt oss

Høgskoleveien 11
7600 Levanger

e-post / 74 08 79 77

Avdelinger
Hesthagan: 905 03 485
Revehiet: 902 19 205

Styrer
Inger Skjerve Langdal
e-post / 908 69 651

Følg oss på Facebook

TIPS: PODCAST OM BARNEHAGESTART

Podcasten Foreldrekoden med psykolog Hedvig Montgomery har en spesialepisode om barnehagestart. Les mer, lytt eller last ned her. 

Røstad Studentbarnehage ligger på campus Levanger. Vi har ledige plasser for barnehageåret 2020-2021.

14.04.201609:13 Erling Rognes Solbu

Røstad studentbarnehage har to avdelinger, revehiet for de minste barna mellom 0-3 år og Hesthagan for de eldste mellom 2-6 år. Barnehagen legger vekt på å bruke det store uteområdet omkring barnehagen aktivt.

Åpen for alle - men spesielt tilrettelagt for studentforeldre 

Studentbarnehage er en barnehage alle kan søke seg til. Er du student med barn kan det å velge en studentbarnehage gi dere en del ekstra fordeler. Her vil dere møte andre foreldre i samme livssituasjon, og personalet legger til rette for at du og ditt barn skal knytte nye kontakter og få nye venner.

Ved å velge Studentbarnehage får du og ditt barn noen fordeler:

  • Du får eksamensgaranti. Det betyr at dersom ditt barn er sykt på eksamensdagen kommer en fra personalet hjem til deg og passer barnet, slik at du likevel kan delta på eksamen.
  • Du kan få tildelt plass også til barn under 1 år.
  • Ved eksamensavvikling utover normal åpningstid kan vi etter avtale ha åpent lengre enn til kl. 16.30.

Studentbarnehagen er drevet av Studentinord, og er godt tilrettelagt for barna. Vi er opptatt av at det skal være kvalitet i alt som gjøres, og samtidig skal det være en fleksibel barnehage som legger til rette for at foreldrene skal kunne lykkes i studiene. 

NB: Ingen eksamensgaranti høsten 2020

Vi har dessverre ikke mulighet til å gi eksamengaranti, tjenesten der vi passer barn som er syke på eksamensdagen, i høstsemesteret 2020. Inntil videre er regelen om at syke barn skal være hjemme under koronapandemien absolutt.

VELGER DU STUDENTBARNEHAGEN – VELGER DU LEKEN

Vi jobber aktivt for å skape spennende lekemiljø med utgangspunkt i barnas interesser og erfaringer. Med trygghetssirkelen i ryggen møter vi hvert enkelt barn med nysgjerrighet og respekt. Vi observerer, reflekterer og er aktive støttespillere i barns lek -  for vi ser at mestring i lek og samspill skaper begeistring, glede og en sterk følelse av å høre til.

Foreldre om barnehagen

"Både jeg og pappaen til Iver (1 ½) er studenter og tilflyttere til Levanger. Vi har ikke så mange vi kan ringe til for hjelp med henting og levering og så videre. Så da kjennes det trygt at han går i studentbarnehage på campus der vi studerer, slik at vi aldri er langt unna."
(Madelen, studentforelder.)

Åpningstider

07.00 - 16.30

Barnehagen er åpen alle yrkesdager i studieåret, og har stengt på de dager universitetet har jule- og påskeferie. I tillegg tilbyr barnehagen åpent ut over studieåret for de som har behov for det.

Personalet

Personalet består av 3 barnehagelærere og 4 assistenter.

Slik søker du 

Søknad registreres i Levanger kommunes samordna opptak.

Søknadsskjema her

Du kan søke fortløpende om barnehageplass, selv om den ordinære søknadsfristen er utløpt. Ta kontakt for nærmere informasjon om ledige plasser og hvordan du går fram.Se også