Åpen for alle - tilrettelagt for studentfamilier

Studentinords barnehager har løsninger tilpasset dine behov som student med barn. Ta kontakt med barnehagen der du studerer for informasjon om ledige plasser.

Studentinord driver egne studentbarnehager i Bodø, Levanger og Steinkjer. I tillegg samarbeider vi med barnehager i Mo i Rana, Nesna og Namsos.

Åpen for alle - men særlig tilrettelagt for studentfamilier

Ved å velge studentbarnehagen for ditt barn møter du andre foreldre i samme livssituasjon. Vi legger til rette for at du og ditt barn skal knytte nye kontakter og få nye venner, spesielt i starten på et nytt studieår. Vi forstår dine spesielle behov som student og sammen finner vi praktiske løsninger på utfordringene.

For eksempel tilbyr vi barnehageplasser til barn under 1 år, fleksible åpningstider – særlig i travle perioder med eksamen eller praksis på studiet, og vi passer syke barn på eksamensdager.

Som student ved Nord universitet eller Politihøgskolen avd. Bodø har du prioritet til plass hos oss, men også andre kan søke. Når et barn er tatt opp i studentbarnehagen er det sikret plass frem til skolestart.

Foreldre om studentbarnehagene

"De prøver alltid å legge til rette på best mulig måte slik at jeg kan komme gjennom studiet. Barnet mitt stortrives! Ukentlige turdager, morsomme og interessante prosjekter er alltid på gang og engasjerer barna til læring og lek."

Line, studentforelder i Levanger

"Jeg har hatt barn i barnehagen i 4 år nå, både på småbarns- og storbarnsavdelinger. Mitt møte med barnehagen er et personale med god kompetanse, som virkelig bryr seg om barna og deres beste. De har et høyt fokus på lek og sang, samtidig som de respekterer barna og tar dem på alvor. Som forelder er jeg bestandig blitt møtt med forståelse, og samarbeidet med personalet har bestandig gått uproblematisk. Det jeg tenker spesielt på da er i forhold til leggerutiner, sovetider og dorutiner når dette har vært et tema. Men også det generelle samarbeidet, og kontakten har vært upåklagelig. Nå står barn nr. 3 på venteliste på kommunal plass, og vi krysser fingrene for å få plass til han også i denne fantastiske barnehagen."

Siv-Anne, studentforelder i Bodø

Barn ikledd blå jakke, smiler lurt til fotografen

Relaterte artikler