Røstad studentbarnehage

Barnehagen er åpen for alle, men spesielt tilrettelagt for studentfamilier. Barnehagen skal drives ut studieåret 2023-24.

Søk plass
For english click here

Røstad Studentbarnehage ligger på Nord universitets campus Levanger.

Ettårig barnehageplass

Er du student med barn i alderen 0-6 år, med behov for hel- eller deltids barnehageplass i ett år, vil Steinkjer studentbarnehage være et godt valg for deg. Vi har tjenester som er spesielt tilrettelagt for studentfamilien (se under). Barnehagen er også åpen for andre enn studenter. Vi gjør oppmerksom på at driften av Steinkjer studentbarnehage opphører 1.08.2024. Opptak til barnehagen vil kun gjelde for barnehageåret 2023-2024. 

Røstad studentbarnehage har to avdelinger, Revehiet for de minste barna mellom 0-3 år og Hesthagan for de eldste mellom 2-6 år. Barnehagen legger vekt på å bruke det store uteområdet omkring barnehagen aktivt. Vi har universitetets parkområde, bystranda og turstiene på Røstad rett utenfor døra, og kort vei til byen.

Åpen for alle - men spesielt tilrettelagt for studentforeldre 

Studentbarnehage er en barnehage alle kan søke seg til. Er du student med barn kan det å velge en studentbarnehage gi dere en del ekstra fordeler. Her vil dere møte andre foreldre i samme livssituasjon, og personalet legger til rette for at du og ditt barn skal knytte nye kontakter og få nye venner.

Ved å velge Studentbarnehage får du og ditt barn noen fordeler:

  • Du får eksamensgaranti. Det betyr at dersom ditt barn er sykt på eksamensdagen kommer en fra personalet hjem til deg og passer barnet, slik at du likevel kan delta på eksamen.
  • Du kan få tildelt plass også til barn under 1 år.
  • Ved eksamensavvikling utover normal åpningstid kan vi etter avtale ha åpent lengre enn til kl. 16.30.

Studentbarnehagen er drevet av Studentinord, og er godt tilrettelagt for barna. Vi er opptatt av at det skal være kvalitet i alt som gjøres, og samtidig skal det være en fleksibel barnehage som legger til rette for at foreldrene skal kunne lykkes i studiene. I barnehageåret 2020-2021 må vi ta hensyn til smittevern, og gjennomfører tiltak til studentforeldre i henhold til dette.

VELGER DU STUDENTBARNEHAGEN – VELGER DU LEKEN

Vi jobber aktivt for å skape spennende lekemiljø med utgangspunkt i barnas interesser og erfaringer. Med trygghetssirkelen i ryggen møter vi hvert enkelt barn med nysgjerrighet og respekt. Vi observerer, reflekterer og er aktive støttespillere i barns lek -  for vi ser at mestring i lek og samspill skaper begeistring, glede og en sterk følelse av å høre til.

Foreldre om barnehagen

"Både jeg og pappaen til Iver (1 ½) er studenter og tilflyttere til Levanger. Vi har ikke så mange vi kan ringe til for hjelp med henting og levering og så videre. Så da kjennes det trygt at han går i studentbarnehage på campus der vi studerer, slik at vi aldri er langt unna."
(Madelen, studentforelder.)

Åpningstider

07.00 - 16.30

Barnehagen er åpen alle yrkesdager i studieåret, og har stengt på de dager universitetet har jule- og påskeferie. I tillegg tilbyr barnehagen åpent ut over studieåret for de som har behov for det.

Personalet

Personalet består av 3 barnehagelærere og 4 assistenter.

KOMMUNIKASJON MED FORELDRE

Røstad studentbarnehage bruker appen MyKid for kommunikasjon mellom barnehagen og foreldrene.

Gjennom MyKid kan du som forelder:

  • Lese om «dagen i dag»
  • Se bilder av ditt barn og hverdagen i barnehagen*
  • Finne planer, informasjon og nyhetsbrev fra oss
  • Rapportere fravær og ferie
  • Motta/sende sms og e-post til barnehagen
  • Legge inn dine tillatelser angående ditt barn
  • Oppdatere informasjon om barnet og deg selv

*) Dere velger selv om dere gir tillatelse for visning av deres barn. Bildene tagges med barnas profil og du får opp de bildene som er relevante for deg.

Slik søker du 

Selv om hovedopptaket er ferdig kan du når som helst registrere søknaden din i Levanger kommunes samordna opptak.

Ta gjerne direkte kontakt med barnehagen hvis du har spørsmål. 

 

Se også