Praktisk informasjon til deg som må i karantene eller isolasjon

Finn informasjon fra kommunen der du studerer, og se oversikt over butikker som tilbyr hjemlevering av mat.

09.11.202010:06 Erling Rognes Solbu
For english click here

Innholdet i denne artikkelen er fra juli 2020, og kan derfor være utdatert.

Informasjon fra kommunen der du studerer

Har du spørsmål om testing for covid-19, status for koronasmitte i området der du bor eller hvordan du skal forholde deg i karantene eller isolasjon? Under finner du lenker til oppdatert informasjon fra alle kommunene der Nord universitet har studiested.

Dersom du må i isolasjon i en av Studentinords studentboliger - les vår karanteneinstruks og retningslinjer for beboere.

Bodø:

Vesterålen:

Mo i Rana:

Nesna:

Namsos:

  • Ved behov for testing/vurdering av testing, ta kontakt med fastlege eller legevakt (tlf. 116117).
  • Informasjon fra Namsos kommune
  • Koronatelefon: 991 57 745, åpen mandag - fredag kl. 8-16.

Steinkjer:

Levanger:

Stjørdal:

  • Ved behov for testing/vurdering av testing, ta kontakt med fastlege eller legevakt (tlf. 116117).
  • Informasjon fra Stjørdal kommune
  • Koronatelefon: 477 81 754, åpen mandag - fredag kl. 08.30 - 11.30 og 13.00 - 15.30

Her kan du bestille hjemlevering av matvarer

Dersom du havner i isolasjon eller karantene i boligen din kan det by på endel praktiske utfordringer. For eksempel, hvordan få tak i mat? Det beste er gjerne å få venner eller familie til å handle for deg. Dersom dette ikke er mulig for deg har du mulighet til å bestille hjemlevering av matvarer fra flere dagligvarebutikker.

NB: Lista under er ikke fullstendig.

Coop matlevering

Coop har en tjeneste for matlevering i hele landet. Minimumsprisen for bestilling er 800 kr, og fraktprisen er 99 kr. Coop tar forbehold om at de ikke kan levere til alle postnumre (dette kan du sjekke ved å legge inn en bestilling og gå til kassen)

Andre lokale tilbud

BODØ
Eurospar Bodø leverer til private husstander med egen varebil. Bestillingen skjer via epost: eurospar.bodo@spar.no, og betaling gjøres på Vipps. 

Coop Extra Bankgata leverer mat i nærområdet. Bestilling sendes på e-post: extra.bankgata@coop.no, og må inneholde navn, adresse, tlfnr., ev. medlemsnummer. Betaling kan gjøres med med Coopay eller Vipps. Mottas bestillingen før kl. 12.00 forplikter butikken seg til å levere varene senest kl. 12.00 påfølgende dag. Mer informasjon kan finnes på www.coopnordland.no 

Joker Mørkved har hjemlevering. Kunden kan sende handleliste på butikkens facebookside (messenger) eller ringe på 75 51 67 00. Gratis levering ved ordrer på over 300,- Betaling ordnes fortrinnsvis via Vipps, men butikken er fleksibel til å godta andre varianter. Bestillinger mottatt før kl 18 leveres normalt sett samme dag.

Rema 1000 Tverlandet leverer på døra i nærområdet til de som får utfordringer med butikkbesøk. Bestillinger sendes på e-post til tverlandet@rema.no, og handelen gjøres opp med Vipps i forkant av utlevering.

NAMSOS

Spar Røthe har utkjøring av varer fast hver torsdag. Ved stor pågang leverer de også på fredager. Bestillingen gjøres på epost: spar.rothe@spar.no eller telefon: 74 20 93 03. For hjemlevering i Namsosområdet koster hver levering 75 kr. Betaling på Vipps eller medbrakt bankterminal hvis "møte" kan gjennomføres.

STEINKJER

Spar sentrum tilbyr hjemlevering. Varer bestilles på mail til spar.sentrum-steinkjer@spar.no og betales med Vipps ved levering. Legg ved navn, telefonnummer og adresse i mailen. Minimumshandel kr 500,- og 80,- kroner i gebyr i bysonen. Kan også bruke handlehjelpen til Spar på https://spar.no/handlehjelpen/ legg inn telefonnummer 48111394

Dersom det oppstår et nytt større smitteutbudd

Flere butikker i flere byer kan komme til å tilby hjemlevering ved et nytt større smitteutbrudd. 

Det kan være lurt å kontakte din lokale matvarebutikk på Facebook for å finne ut om de kan hjelpe deg.

Relaterte artikler