w

Mørkvedlia studentpark

Vårt nyeste boliganlegg kjennetegnes av høy standard, smarte løsninger og nærhet til alt du trenger i din studiehverdag.

05.02.201612:21 Kjell Pedersen

Fra studentboligen i Mørkvedlia studentpark har du kort gangavstand til universitetsområdet, turterreng, treningssenter, svømmehall, flerbrukshall, turnhall, friidrettsbane, skøytebane, og snart også en klatrehall og en utendørs treningspark. I tillegg har du gangavstand til matbutikker, apotek, frisør, Hunstadsenteret og ikke minst Studentsamfunnet i Bodø.

Mørkvedlia studentpark har beliggenhet med panoramautsikt over Børvasstindene og Saltfjorden. Her har vi lagt alt til rette for at du som student skal ha det bekvemt og lettvint i din studiehverdag.

Boliganlegget består av 4 blokker med totalt 604 hybler, og varierte og moderne løsninger for fellesrom. Har du behov for å oppbevare sykkel, bildekk eller andre saker har du mulighet for å leie bod for en rimelig penge. I kjelleren på hver blokk finner du vaskeri med mulighet for reservasjon og SMS-varsling. Dyrehold er ikke tillatt i Mørkvedlia studentpark.

Adresse Mørkvedlia studentpark: Mørkvedveien 18/20/22/24, 8020 Bodø

Les mer om prosjektet Mørkvedlia studentpark