w

Velkommen til Studentinord

Her finner du viktig og nyttig informasjon for deg som flytter inn i våre studentboliger.

19.07.201807:59 Ane Karlsen

For english version click here

Vi håper du vil trives som student ved Nord universitet og som beboer hos oss. Her har vi samlet viktig informasjon for deg som bor i studentbolig.

Først og fremst:

  • Last ned appen Studentinord bolig så blir det enkelt for deg å administrere leieforholdet: 
    Åpne i Google Play
    Åpne i App Store
  • Studenter i Bodø: last også ned appen Infoskjermen GO, og logg inn med kodeord NORD. Her får du nemlig informasjon om happenings, fadderprogram, menyen i kantina og nyheter fra Studentinord ved studiested Bodø.

Spørsmål?

Se gjerne om du finner det du leter etter på Studentinord bolig FAQ (ofte stilte spørsmål).

Sjekkliste

Innen fem dager etter at du har flyttet inn må du fylle ut sjekkliste ved innflytting. Med sjekklisten kan du bekrefte at boligen er i tilfredsstillende stand og melde eventuelle mangler. Du finner sjekklisten i appen Studentinord bolig. Ikke glem å trykke fullfør.

Trivsel 

Alle nye beboere i Trøndelag vil i løpet av de første ukene få besøk av husverten, en student som jobber som kontaktperson for beboerne. Husverten kan blant annet alt det praktiske ved å bo i studentbolig, være bindeledd mellom beboerne og Studentinord, og bidra til sosiale tiltak på studentboligene.

Flere av anleggene i Bodø har bomiljøutvalg som består av «tillitsvalgte» som blir kontaktpersoner mellom Studentinord og studentene, og noen du kan spørre om praktiske forhold ved anleggene. 

Boligforholdet samlet på ett sted

Appen Studentinord bolig er vårt kontaktpunkt mot deg som kunde. Her melder du inn feil på boligen, du får tak i vaktmester, du mottar din faktura og du kan betale enkelt og greit med kort her. Husk å laste ned!

Riktig mobilnummer

Når vi har korte beskjeder til deg som bor på våre studentboliger sender vi pushvarsel i appen Studentinord bolig eller SMS til deg. Derfor er det veldig viktig at korrekt mobilnummer er registrert til enhver tid. Du kan oppdatere kontaktinfo i appen Studentinord bolig. 

Innboforsikring

Studentinord dekker ikke innboforsikring. Du må selv sørge for forsikring av private eiendeler i boligen og tilhørende bod.

Brannvern

Gjør deg kjent med rømningsveier og rutiner for brann. Disse finner du på oppslag på boliganlegget. Alle boligene er utstyrt med røykvarslere og slukningsutstyr. Det er viktig at du gjør deg kjent med dette utstyret. Meld inn tomme batterier til røykvarslere via appen. NB! Røykvarslerne må ikke settes ut av funksjon.

Vårt største boliganlegg er utstyrt med brannsentral. Dette utstyret må ikke røres.

Noen anlegg har komfyrvakt som ekstra brannsikkerhet. Se oppslag på eget kjøkken.

Renhold

Du har ansvar for å vaske etter deg. Beboerne har i fellesskap ansvar for renhold av fellesrom/-areal de er tilknyttet. Gjør deg kjent med vaskelister som viser turnus for fellesvask der du skal bo. Studentinord gjennomfører ukentlig sjekk av større felleskjøkken og bad. Hvis renholdet ikke godkjennes blir den ansvarlige studenten belastet med et gebyr for hver time med arbeid. Oversikt over gjeldende prisliste finner du her.

Store felleskjøkken i Bodø har innleid ukentlig renhold, men du må likevel holde god orden selv. 

Se video av ferie- og flyttevask
Se video av ukentlig kjøkkenvask

Internett og TV

Bodø: Internett via kabel tilbys uten tillegg i prisen. Dersom du ønsker trådløst nett må du skaffe deg en egen router. Unntaket er følgende steder - der alle har tilgang til trådløst nett: Lille Hammarlia, Nordavind (kun hybler med korttidsleie), og i fellesområder i Mørkvedlia. 

Internett-tilgang er en tjeneste vi tilbyr uten ekstra kostnad. Ved driftsstans på nettet utbetales derfor ingen refusjoner. Ønsker du TV-avtale (Altibox) må du selv ta kontakt med Signal Bredbånd.

Trøndelag: Trådløst Internett er inkludert i husleien. Du har også tilgang via kabel. Beboere som ønsker TV-avtale kan bestille dette hos NTE Altibox. TV-avtale kommer da i tillegg til husleien.

Røyking

Det er røykeforbud på alle våre boliger.

Vaskeri

De fleste av våre boliganlegg har fellesvaskeri. Det er ulike ordninger når det gjelder reservering av vasketid, se oppslag der du bor.

Ro på anlegget

Søndag til torsdag skal det være ro fra kl. 23.00. Fredag og lørdag fra kl. 00.00. Generelt forventes det at beboere tar hensyn til hverandre og gir hverandre arbeidsro. Se forøvrig reglement for studentboliger.

Husdyr

Det er ikke anledning til å ha husdyr eller kjæledyr på våre boliganlegg.

Parkering

Kontakt boligkontoret for å få parkeringsbevis for adgang til parkering ved boliganlegget. Du kan ikke parkere på studentboligens parkeringsplasser uten tillatelse. Parkering skal kun skje på oppmerkede plasser.

Besøk

Det er lov å ha besøk i boligene, men husk å få tillatelse fra de du ev. bor sammen med. Besøkende som overnatter skal av sikkerhetshensyn meldes inn til boligkontoret med navn og tidsrom for oppholdet. Det er mulig for besøkende å benytte vårt korttidsleietilbud på Nordavind studentboliger.

Nyttig kontaktinformasjon:

Boligkontor:

e-post:bolig@studentinord.no

Telefon: 476 20 800 (Bodø/sentralbord), 901 08 343 (Steinkjer, Namsos og Nesna), 901 37 118 (Levanger og Stjørdal).

  • Legevakt, tlf. 116117
  • Politi, tlf. 112 / 02800
  • Brann, tlf. 110
  • Ambulanse, tlf. 113

Relaterte artikler