w

Mørkvedlia studentpark

Vårt nyeste boliganlegg kjennetegnes av høy standard, smarte løsninger og nærhet til alt du trenger i din studiehverdag.

05.02.201612:21 Kjell Pedersen

Fra studentboligen i Mørkvedlia studentpark har du kort gangavstand til universitetsområdet, turterreng, treningssenter, svømmehall, flerbrukshall, turnhall, friidrettsbane, skøytebane, og snart også en klatrehall og en utendørs treningspark. I tillegg har du gangavstand til matbutikker, apotek, frisør, Hunstadsenteret og ikke minst Studentsamfunnet i Bodø. Bli med på en liten rundtur på Mørkved (video).

Mørkvedlia studentpark har beliggenhet med panoramautsikt over Børvasstindene og Saltfjorden. Her har vi lagt alt til rette for at du som student skal ha det bekvemt og lettvint i din studiehverdag.

Boliganlegget består av 4 blokker med totalt 604 hybler, og varierte og moderne løsninger for fellesrom. Har du behov for å oppbevare sykkel, bildekk eller andre saker har du mulighet for å leie bod for en rimelig penge. I kjelleren på hver blokk finner du vaskeri med mulighet for reservasjon og SMS-varsling. Dyrehold er ikke tillatt i Mørkvedlia studentpark.

Adresse Mørkvedlia studentpark: Mørkvedveien 18/20/22/24, 8020 Bodø

Les mer om prosjektet Mørkvedlia studentpark