Nedre Hammarlia studentboliger

Vårt rimeligste botilbud i Bodø byr på små bokollektiver med romslige fellesområder og vaskemaskin til fri bruk. Nært marka og campus.

Søk bolig

Et naturskjønt og rolig område

Hammarlia ligger naturskjønt til på Mørkved ca. 500 meter fra universitetet og politihøgskolen. Bare noen meter bortenfor boligene ligger stien opp til Hunstadtoppen - et populært turmål for mange innbyggere i Bodø.

Sosialt og koselig i små bokollektiv

Nedre Hammarlia består av 40 hybler og åtte 3-roms leiligheter. Hyblene er delt inn i mindre bokollektiver, der du deler du inngang, kjøkken og oppholdsrom sammen med fem andre. Det er to bad knyttet til hvert bokollektiv, og alle kollektivene har en egen vaskemaskin og tørketrommel til fri bruk for beboerne. Fellesområdene er romslige, og det er godt med bodplass.

Leilighetene leies ut umøblert, men de har opplegg for vaskemaskin og oppvaskmaskin.

Det er ikke tillatt med dyrehold på våre studentboliger, og alle boligene er røykfrie. Alle detaljer om priser, areal og innhold finner du spesifisert under hver boligtype, se oversikt lenger ned på siden.

Nærhet til alt du trenger i din studiehverdag

Fra Nedre Hammarlia har du gangavstand til universitetsområdet, Samfunnet i Bodø, treningssenter, svømmehall, flerbrukshall, turnhall, friidrettsbane, skøytebane, klatrehall - og turterreng og marka ligger rett utenfor døra. I tillegg har du gangavstand til Mørkvedsenteret og Hunstadsenteret, med matbutikker, apotek og frisør.

Det er også svært gode bussforbindelser til Bodø sentrum og til flyplassen, og det er gangavstand til Mørkved togstasjon.

Adresse Nedre Hammarlia studentboliger: Nedre Hammarlia 11, 13, 15, 17, 19, 8026 Bodø

Lurt å søke tidlig

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

Det er trygt å bo på studentbolig

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie, lavt depositum og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

 

 

Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Fasade Nedre Hammarlia
Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Felleskjøkken
Lyst felleskjøkken
Fasade Nedre Hammarlia

Relaterte artikler