Skavdalslia studentboliger

Dubletter og leiligheter som ligger vakkert til med nærhet til natur og lysløype, og kort vei til campus.

Søk bolig

ET NATURSKJØNT OG ROLIG OMRÅDE

Skavdalslia ligger vakkert til med nærhet til natur og lysløype, bare 500 meter unna campus. I noen av leilighetene i Skavdalslia er det tillatt med dyrehold.

DUBLETTER OG LEILIGHETER I KOSELIGE OMGIVELSER

Skavdalslia består av flere småhus og rommer tilsammen 10 tre-roms leiligheter, 58 hybler i dublett, samt 1 hybel med universell utforming. På dublett deler du kjøkken og bad med en annen. Leilighetene leies ut umøblert, men de har opplegg for vaskemaskin på badet.

Dyrehold er tillatt i 3-roms leilighetene i Skavdalslia. Om du ønsker å søke om plass her må du begrunne hvorfor du søker om å ha husdyr, og hvilken type dyr det dreier seg om.

Alle boligene er røykfrie. Alle detaljer om priser, areal og innhold finner du spesifisert under hver boligtype, se oversikt lenger ned på siden.

NÆRHET TIL ALT DU TRENGER I DIN STUDIEHVERDAG

Fra Skavdalslia har du gangavstand til universitetsområdet, Samfunnet i Bodø, treningssenter, svømmehall, flerbrukshall, turnhall, friidrettsbane, skøytebane, klatrehall - og turterreng og marka ligger omtrent rett utenfor døra. I tillegg har du gangavstand til Mørkvedsenteret og Hunstadsenteret, med matbutikker, apotek og frisør.

Det er også gode bussforbindelser til Bodø sentrum og til flyplassen, og det er kort vei til Mørkved togstasjon.

Adresse Skavdalslia studentboliger: Bjørnebærveien 17/19/21/22/23/24/25/27, 8026 Bodø.

LURT Å SØKE TIDLIG

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

DET ER TRYGT Å BO PÅ STUDENTBOLIG

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Lyst fellesareal med vindu ut
Soverommet som er lyst og møblert med seng, bord, puff og hylle
Bildet er tatt ovenfra: soverommet som er lyst og møblert med seng, bord, puff og hylle
Fasadebilde av Skavdalslia

Relaterte artikler