Moan studentboliger

Moan har rimelige studentboliger i idylliske omgivelser. Det er kort vei til alt du trenger i studiehverdagen, og til nye venner! Gangavstand til Nord universitet.

Søk bolig

Rimelig leie og høy trivsel

Moan studentboliger har 72 hybler til en rimelig månedsleie. Du deler bad med 1-2 og kjøkken med 3-5 studenter. Å bo med delt kjøkken er en fin og enkel måte å bli kjent med andre studenter på. Du kan henge med medstudenter i felles kjøkken og stue når du vil være sosial, og lukke deg inn på rommet ditt når du vil være alene. Mange får nye venner gjennom felles frokoster og middager på studentboligen. Eller hva med grilling på uteområdet?

Mange fasiliteter i nærheten

Studentboligene ligger i umiddelbar nærhet til Moan stadion, som har fotballbaner, friidrettsbaner og fine stier for jogge- eller gåturer. Om sommeren kan du bade fra stranda innerst i fjorden. Levanger bowling ligger vegg i vegg. Kjøpesenteret Magneten og diverse andre varehus finnes i kort gåavstand fra boligene.  

Moan har også eget trimrom, og badstue i garderoben.

Skal du ha praksis på sykehuset er Moan det nærmeste boliganlegget.

Nord universitet er ikke langt unna. Du kan gå dit på 15-20 minutter på sti langs fjorden. Med sykkel er du der på 5 minutter.

LURT Å SØKE TIDLIG

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

DET ER TRYGT Å BO PÅ STUDENTBOLIG

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Vi krever ikke depositum. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

 

Adresse Moan studentboliger: Moafjæra 2, 7606 Levanger.

Siv Hilde Meen
Fellesstue
Fellesstue på Moan studentboliger
Moan studentboliger
Moan studentboliger har et attraktivt uteområde.
Siv Hilde Meen
Hybel
Hybel i Moan studentboliger.

Relaterte artikler