Vaske klær med appWash

Det er superenkelt å vaske klær i Kaialundveien, alt du trenger er en app.

04.08.202119:13 Ane Karlsen
For english click here


Digitalt vaskeri 

Du behøver bare en app for å vaske klær når du bor i Kaialundveien. Du trenger ikke engang å ta med deg vaskemiddel eller tenke på hvor mye såpe du skal ha i. Det fikser maskinen helt selv. Så enkelt!

Første gang med appWash

 1. Last ned appen appWash by Miele.
  appWash kan brukes på alle iOS- og Android-telefoner. Har du en smarttelefon som ikke støtter appen kan du bruke nettsiden appwash.com

  Last ned appWash til iOS
  Last ned appWash til Android

 2. Lag deg en konto
  Opprett konto ved å følge henvisningen i appen. Du trenger en e-postadresse, opprette passord, samt en verifiseringskode du mottar på sms ved å registrere telefonnummeret ditt.

 3. Tast inn maskinnummer
  Du vil nå bli bedt om å taste inn et femsifret maskinnummer. Da kan du taste inn 35223.

 4. Fyll på saldo
  Før du kommer til registrering av betalingskort må du trykke på «Top up»-knappen. Du kan når som helst fylle på mer penger på saldoen din ved å gå inn på menyvalget «prepaid». Her kan du også avslutte kontoen din og få tilbakebetalt det du har igjen på vaskekontoen din.

 5. Lås opp, velg program og start
  Appen låser opp maskinen for deg inntil 15 minutter før bruk. Sett igang vask eller tørk på ordinær måte. Du trenger ikke fylle på såpe eller skyllemiddel. Sveip mot høyre på displaypanelet på maskinen for å se alle programvalg. Velg ønsket program og trykk start.

Slik starter du en maskin

Når du har en bruker i appWash kan du forhåndbooke vaskemaskin og tørketrommel 15 minutter før du kommer.

 • Velg en maskin som er tilgjengelig i appen. 
 • Finn maskinen du har valgt - sjekk at nummeret på maskinen stemmer med det du har valgt i appen. Maskinene er tydelig merket med nummer. Åpne døren og legg klærne i.
 • Still inn på ønsket program. NB: Trykk på displaypanelet og sveip til høyre for å få opp flere programvalg enn de du ser med en gang.
 • Trykk start.
 • Vær oppmerksom på at i appen så teller den tiden som er brukt, og ikke tiden som er igjen. Appen varsler deg når vasken eller tørken din er ferdig. Hvor lang tid vasken din eller tørken din tar for å bli ferdig er avhengig av hvor mange klesplagg du har i maskinen. Jo mindre tøy, jo raskere går det - fordi maskinene er sensorstyrt.

Ønsker du å sette på flere maskiner samtidig? Da må du gjenta bookingprosedyren i appen for hver maskin du vil sette igang.

Bruk tørketrommel

En vanlig vask inneholder 2-3 liter med vann. Det betyr at henger du opp klesvasken i leiligheten, uten å lufte godt, kan dette bidra til at du får midd og bakterier. Vi anbefaler at du bruker tørketrommel så langt det er mulig.

Om du ikke har noen annen mulighet enn å henge opp klesvasken inne på din bolig så er det viktig at du lufter godt.

Hva gjør du hvis du ikke får registrert deg?

Den vanligste feilen skjer når du legger inn telefonnummeret ditt, under SMS-verifiseringen og når du legger inn e-postadressen din. Forsøk en gang til. Hvis du fortsatt ikke får det til, kan du kontakte support@appwash.com

Priser

Bruk av vaskemaskin koster kr. 25,- pr vask, og bruk av tørketrommel er gratis. Vaskemiddel er inkludert i prisen.

Innholdet i artikkelen er hentet fra nettstedet cleankokos.rent.

Et bilde av en grå vaskemaskin med døren åpen
Bilde som ved hjelp av tegninger illustrerer hvordan man skal bruke appen