Grand studentboliger

Grand er et tidligere hotell som er ombygd til studentboliger. Her bor du midt i Namsos sentrum, en kort spasertur fra Nord universitet.

Søk bolig
04.02.201612:25 Erling Rognes Solbu

Unike studentboliger

På Grand er ingen hybler eller leiligheter helt like, noe som gir et personlig preg på studentboligen din. Grand har hybler og leiligheter av ulik størrelse og utforming, de fleste med eget bad.

Bo sammen med andre Nord-studenter

Bor du på hybel deler du kjøkken med andre studenter. Å bo med delt kjøkken er en fin og enkel måte å bli kjent med andre studenter på. Mange får nye venner gjennom felles frokoster og middager på studentboligen. Det er også fellesstue for alle beboerne i kjelleren, som er fin til spillkvelder, quiz, vorspiel osv.   

Alt du trenger rett utenfor døra

Grand ligger midt i Namsos sentrum, med kafeer, butikker, kino, restauranter osv. rett utenfor døra. Det tar bare noen få minutter å gå til Nord universitet.

LURT Å SØKE TIDLIG

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

DET ER TRYGT Å BO PÅ STUDENTBOLIG

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie, lavt depositum og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Adresse Grand studentboliger: Kirkegata 7-9, 7800 Namsos.

Dyrehold er ikke tillatt.

Boligtyper ved Grand

Finn ut mer

Hybel med eget bad
Grand har unike studentboliger med personlig preg , click to open in lightbox
Grand studentboliger
Grand studentboliger ligger midt i Namsos sentrum, click to open in lightbox
Ettroms leilighet
Grand har flere ulike boligtyper, click to open in lightbox

Relaterte artikler