Bangla studentboliger

Rimelige studentboliger nært Nord universitet.

Søk bolig

Bo nært Nord universitet med rimelig husleie

Bangla studentboliger har til sammen 44 boenheter. De fleste er prisgunstige hybler der du deler kjøkken og bad med andre studenter. I tillegg finnes det noen få leiligheter. Det er praktisk å bo så nært universitetet - du går til studiestedet på fem minutter. Det finnes matbutikk rett i nærheten, og det er gåavstand til Namsos sentrum. 

Bo sammen med andre Nord-studenter

Å bo på studentbolig er en fin og enkel måte å bli kjent med andre studenter på. Mange får nye venner gjennom felles frokoster og middager på felleskjøkkenet. Det er også fellesstue for alle beboerne i kjelleren som er fin til spillkvelder, quiz, vorspiel osv.   

LURT Å SØKE TIDLIG

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

DET ER TRYGT Å BO PÅ STUDENTBOLIG

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie, og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Adresse Bangla studentboliger: Dr. Batts vei 1, 7804 Namsos.

Dyrehold er ikke tillatt.

Bangla studentboliger
Bangla ligger nært Nord universitet.
Hybel
Bangla har prisgunstige studentboliger.
Bangla studentboliger
Bangla ligger i et rolig boligområde nært universitetet.

Relaterte artikler