Guldbergaunet studentboliger

Flott beliggenhet nært sentrum, Nord Universitet, park, stadion og idrettshall. Her finner du ulike typer studentboliger som møter de fleste behov.

Søk bolig

Flott beliggenhet med mange fasiliteter

Studentboligene ligger pent til ved Steinkjerelva. Guldbergaunet stadion med fotballbaner, friidrettsbane og tennisbaner ligger like ved. Det samme gjør Steinkjerhallen med blant annet treningsstudio, klatrevegg, håndballbaner, turnhall og innendørs friidrettsbane. Her trener Steinkjerstudentenes idrettslag. Området innbyr til alle slags aktiviteter, fra grilling, til kubb, og til trening.

Du kan rusle til sentrum og Nord universitet på 10 minutter på sti langs elva. Det er enda kortere vei til nærmeste matbutikk.

Boligtyper som møter ulike behov

Anlegget består av 6 frittstående trebygg med totalt 65 boligenheter. Her kan du leie rimelige hybler med delt kjøkken og bad, eller ulike ett- to- og treroms leiligheter. Studentboligene har et eget hus med fellesrom/TV-stue og vaskeri.

Alle leiligheter og hybler er møblert, og det kan leies parkeringsplass utenfor boligen.

Sosialt sammen med andre Nord-studenter

Å bo med delt kjøkken er en fin og enkel måte å bli kjent med andre studenter på. Du kan henge med medstudenter i felles kjøkken og stue når du vil være sosial, og lukke deg inn på rommet ditt når du vil være alene. Mange får nye venner gjennom felles frokoster og middager på studentboligen. 

LURT Å SØKE TIDLIG

Det ikke er krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Her kan du lese hvordan du søker studentbolig.

DET ER TRYGT Å BO PÅ STUDENTBOLIG

Vi tilbyr trygghet og ordnete forhold. Hos oss får du gunstig husleie, og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på!

Vi ønsker deg velkommen som søker til studentbolig i Studentinord.

Adresse Guldbergaunet studentboliger: Elveenget 31-43, 7716 Steinkjer.

Dyrehold er ikke tillatt.

Ettroms leilighet
Guldbergaunet har flere typer studentboliger.
Guldbergaunet studentboliger
Guldbergaunet har fin beliggenhet ved Steinkjerelva.
Hybel
Hybel i Guldbergaunet studentboliger.

Relaterte artikler