w

RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER for studenter i Bodø

Kontakt rådgivningstjenesten

Åpningstider: 09.00 - 15.00

Klikk her for timebestilling

Studentrådgiver
Ingvild Kirkhus
E-post
Telefon 473 89 111

Rådgiver/Studentprest
Svein Valle
E-post
Telefon: 412 58 625

Kontorene ligger til venstre når du kommer inn A-inngangen på universitetsområdet. 

04.04.201614:32 Line Johansen

For english version click here

Rådgivningstjenesten

Studentenes rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet. Studietiden kan i perioder oppleves vanskelig. Det kan være små og store utfordringer. Rådgivningstjenesten tilbyr veiledning og samtaler hos sosialrådgiver og studentprest/rådgiver. Du kan få informasjon om sosiale rettigheter, hjelp til å kontakte offentlige instanser, samt praktisk hjelp med søknader. 

Klikk på lenken for å reservere en time hos en av våre rådgivere.

Studentprest
Svein Valle er studentprest ved Universitetet i Nordland og er ansatt i Den norske Kirke. Svein er tilgjengelig for alle studentene, tilbyr rådgivning, både i livs- og studiesituasjoner og i ekstensielle og åndelige spørsmål. 
Her kan du ta kontakt for å snakke om vanskelige opplevelser, dersom du sliter med kjærlighetssorg eller tap av annet som er borte i livet, undrer deg over livet og fremtiden og trenger hjelp til å sortere tanker, eller dersom du ønsker om å bli sett av et medmenneske som setter av tid til akkurat deg.

Stille rom
Trenger du en pause fra en hekstisk studiehverdag, eller har behov for stillhet og tid til å sortere egne tanker, kan du benytte deg av "Stille rom" som ligger i kjelleren ved Hovedkantina.

Helsestasjon for studenter

Helsestasjon for studenter er åpent hver onsdag fra kl. 11.00 - 16.00 i rådgivningstjenesten lokaler på Mørkved. Les mer her.

Helsekasse/tannlegebehandling

Studenter som pådrar seg betydelige helse- og tannlegeutgifter i studietiden som ikke dekkes av det offentlige, kan søke om økonomisk støtte fra Studentinord.
Les mer om ordningen og søk her.

Jusshjelpa

Er du student og trenger juridisk hjelp? Jusshjelpa i Nord Norge gir gratis juridisk bistand/rådgivning innen utvalgte saksområder. Les mer her.