RÅDGIVNING for studenter i Bodø

Studentlivet kan by på utfordringer. Noen ganger hjelper det å sette ord på vanskelige tanker og følelser før de vokser seg for store.

Book time
For english click here


Studentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet og Politihøgskolen avdeling Bodø. Tjenesten er gratis og vi har taushetsplikt. 

Gjelder henvendelsen din praktiske forhold ved studiet ditt, som sensur, semesterregistrering eller konteeksamen, må du ta kontakt med en studieveileder ved Nord universitet.

Hva kan Råd og helse hjelpe deg med?

I løpet av studietida kan du oppleve situasjoner som kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd. Til rådgivningstjenesten kan du komme med alle slags spørsmål og problemstillinger. Det kan for eksempel være:

  • Personlige utfordringer som relasjonsvansker, kjærlighetssorg, sosial mestring og stress.
  • Studierelaterte vansker knyttet til motivasjon, forsinkelse, konsentrasjonsvansker, eksamensangst eller tidsplanlegging.
  • Økonomiske forhold som studielån, gjeld og ytelser fra NAV.
  • Andre utfordringer som rus, spiseforstyrrelser, angst eller depresjon.

Vi kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet, og tilrettelegge for samarbeid mellom hjelpeinstanser, studenten og universitetet.

Face to face, Teams, walk and talk - du velger

Du kan booke individuelle samtaler på kontoret, eller på telefon eller Teams. Noen ansatte tilbyr også walk and talk. Se oversikt over ansatte i Råd og helse i Bodø under, og finn den samtaleformen som passer for deg.

Lang ventetid for samtale?

Studentrådgiver Stine Marie Sivertsen er tilgjengelig for drop in på kontoret tirsdager mellom kl. 10 og 15. 

Hvis det er lang ventetid i Bodø kan du booke samtale på Teams eller telefon med en studentrådgiver ved et av de andre studiestedene.

Se oversikt og book Teams eller telefonsamtale her.

Ønsker du å snakke med noen andre enn oss - eller trenger du hjelp i perioder vi har stengt - finnes det andre du kan kontakte. 

Her finner du oversikt over andre hjelpeinstanser, blant annet Studenttelefonen.

Stille rom

Trenger du en pause fra en hekstisk studiehverdag, eller har behov for stillhet og tid til å sortere egne tanker, kan du benytte deg av «Stille rom» som ligger i kjelleren ved Hovedkantina.

Kart over campus Bodø som illustrerer hvor rådgivningstjenesten holder til. De ligger ved A inngan

Relaterte artikler