Vi hjelper deg igang med studentlivet

Studentinord er opptatt av at du som ny student finner deg godt til rette allerede i ditt første semester. Velkommen til studentlivet!

Gode minner helt fra første semester 

Det er i løpet av første semester du vil møte venner for livet. Det er i løpet av første semester du legger grunnlaget for en spennende og innholdsrik hverdag. Og det er i første semester du starter lagringen av de mange gode minnene fra studietiden, som du vil ha med deg resten av livet.

Studentinord ønsker å møte deg på best mulig måte, og støtte og guide deg i starten av din studietid. Derfor har vi studentverter som hjelper med å ivareta deg som ny student.

Studentverter - din trygghet og guide i oppstarten

I Bodø, Mo i Rana og Trøndelag har vi studentverter som jobber for at de nye studentene skal få et flott første semester med mange nye venner og spennende utfordringer. Alle våre studiesteder har også studentrådgivere som kan hjelpe deg å finne deg til rette. 

Studentvertene hjelper deg i gang med studentlivet. De jobber blant annet med å informere og hjelpe studenter, og fungerer som en link mellom studentene, fakultetene og Studentinord.

Første semester-samarbeidet

Ditt første semester som student handler like mye om å bli kjent med medstudenter og byen du skal bo i, som å få gode karakterer. Det kan ta tid å lære seg å være student, og for å lykkes med studiene må du trives i studentlivet.

Denne læringsprosessen vil vi hjelpe deg med, og sammen med Nord universitet og engasjerte studenter har vi kontinuerlig møter i Første semester-utvalgene rundt om på de ulike studiestedene. Kontakt studentverten om du har innspill eller tilbakemeldinger du vil komme med. 

Orange sirkel med første semester i blokkbokstaver inni sirkelen. Det er også en orange nøkkel og

Relaterte artikler