w

Arrangementer, kurs og Arctic Escape (BODØ)

Kjøp billetter til arrangement her.

06.10.201614:11 Line Johansen

Studentinord arrangerer krasjkurs, turer og andre aktiviteter for studentene. Dette for at studentene skal finne seg bedre til rette og få en tilhørighet utenom undervisningstiden. I tillegg ønsker vi å hjelpe nye studenter spesielt til å lykkes bedre i eksamenstiden under sitt første semester.

Kurs

Eksempel på slike kurs kan være: krasjkurs i økonomi, matlaging og studieteknikk.

Eksempel på andre aktiviteter kan være: Guidet busstur til Saltstraumen - verdens sterkeste malstrøm, "67 grader Nord" - stort rebusløp for studenter, Kabooom! - felles middag og lek for studentforeldre sammen med barna sine.

Arctic Escape

Hver høst og vinter arrangerer Studentinord i samarbeid med Internasjonalt kontor ved Nord universitet aktiviteter og turer for studenterne.

Om høsten blir Arctic Escape lagt til "Fadderperioden", og aktivitetene kan være både spennende og utfordrende. Det er mulighet til å bli kjent med andre studenter, samt at man kan bli mer kjent med naturen rundt Bodø og se hva Bodø kan tilby.

Eksempel på arrangementer i regi av Arctic Escape: Langhelg i Lofoten, Grottetur, Rib-tur til Saltstraumen, fottur til Keiservarden - Bodøs mest kjente utsiktspost, Fisketur med sjark, Searafting, Tur til Svartisen - ....isbre, seilkurs, kanopadling, skikurs, mm.

Her kan du bestille billetter til arrangementene.