w

Helsestasjon og lege i Levanger og Verdal

05.04.201613:19 Erling Rognes Solbu

HELSESTASJON

Som student opp til 25 år har du tilgang til Helsestasjon for ungdom. Tilbudet har som målsetting å gi studenter lett tilgjengelig informasjon, veiledning og rådgivning.

Helsestasjon for ungdom har et spesielt fokus på kropp og seksuell helse. Du kan få en uformell samtale med sykepleier eller lege om seksualitet og prevensjon, ta en klamydiatest, få gratis kondomer og resept på andre prevensjonsmidler, og hjelp til videre henvisninger i helsevesenet.

I Levanger er helsestasjonen åpen for studenter mandag og onsdag 14.30-16.30. Helsestasjonen ligger i Rådhuset i Håkon den godes gate 1, med inngang ved siden av gullsmeden.

I Verdal er åpningstidene torsdager kl. 14-16.30. Helsestasjonen ligger i Ungdommens Hus, Hanskemakergata 15. Helsesykepleier har ingen timebestilling. Hvis en ønsker å møte legen må det avtales tid på forhånd på telefon 74 04 83 50.

Det er gratis å benytte Helsestasjon for ungdom.

FASTLEGE I LEVANGER

Vi anbefaler at du skaffer deg fastlege i kommunen du bor og/eller studerer i. Da slipper du å reise hjem eller bruke legevakten når du trenger å besøke legen.

Her kan du bytte fastlege.

Vær oppmerksom på at du har rett til å reservere plass hos fastlegen i hjemkommunen din i inntil tre år dersom du bytter til fastlege ved studiestedet.

Relaterte artikler