Helsestasjon og lege i Levanger

Studenter i Levanger kan bruke helsestasjon for ungdom og skaffe seg fastlege i kommunen.

HELSESTASJON

Som student opp til 25 år har du tilgang til Helsestasjon for ungdom. Tilbudet har som målsetting å gi studenter lett tilgjengelig informasjon, veiledning og rådgivning.

Helsestasjon for ungdom har et spesielt fokus på kropp og seksuell helse. Du kan få en uformell samtale med sykepleier eller lege om seksualitet og prevensjon, ta en klamydiatest, få gratis kondomer og resept på andre prevensjonsmidler, og hjelp til videre henvisninger i helsevesenet.

Åpningstider sommeren 2022

Helsestasjonen åpen mandager og onsdager 14.30-16.30.

Helsestasjonen er hele tiden tilgjengelig på e-post: helsestasjon.ungdom@levanger.kommune.no og telefon: 910 03 619.

NB! Dersom du mistenker at du kan være smittet av koronavirus, eller har symtomer som forkjølelse, hoste eller feber skal du ikke benytte Helsestasjonen. Ring legevakten på 116117. Ring først – ikke møt opp direkte. Om du ikke får svar på legevakt 116117, kontakt ditt fastlegekontor per telefon (i henhold til informasjon fra Levanger kommune).

Helsestasjonen ligger i Levanger Rådhus, Håkon den godes gate 30.

Det er gratis å benytte Helsestasjon for ungdom.

FASTLEGE I LEVANGER

Vi anbefaler at du skaffer deg fastlege i kommunen du bor og/eller studerer i. Da slipper du å reise hjem eller bruke legevakten når du trenger å besøke legen.

Her kan du bytte fastlege.

Vær oppmerksom på at du har rett til å reservere plass hos fastlegen i hjemkommunen din i inntil tre år dersom du bytter til fastlege ved studiestedet.

Et rødt hjerte med et stetoskop som ligger rundt, illustrerer at man hører på hjertet.

Relaterte artikler