w

Helsestasjon og lege Mo i Rana

Som student har du gratis tilgang til Helsestasjon for ungdom hvor du kan få informasjon, veiledning og rådgivning. Helsestasjonen har taushetsplikt!

02.05.201812:57 Ane Karlsen

HELSESTASJON

NB! Dersom du mistenker at du kan være smittet av koronavirus skal du ikke benytte Helsestasjonen. Ring legevakten på 116117. Ring først – ikke møt opp direkte. Om du ikke får svar på legevakt 116117, kontakt ditt fastlegekontor per telefon.

Helsestasjon for ungdom har et spesielt fokus på kropp og seksuell helse. Her kan du få råd og veiledning om prevensjon, seksualitet, kjønnssykdommer, tobakk og alkohol, psykiske problemer, fysisk aktivitet og kosthold.

Helsestasjonen tilbyr også testing av seksuelt overførbare sykdommer, og de kan også kan henvise til lege, psykolog og psykiatrisk sykepleier ved behov.

Åpningstider:
Mandag kl. 16.00 - 19.00.
Egen åpningstid for gutter: tirsdag kl. 14.30 - 15.30

Ingen aldersgrense. Tjenesten er taushetsbelagt.

Adressen er Midtre gate 4, 8624 Mo i Rana (bygget vis-a-vis politistasjonen).
Kontaktopplysninger og mer informasjon finner du her.
Følg helsestasjonen på Facebook

FASTLEGE I MO I RANA

Vi anbefaler at du skaffer deg fastlege i kommunen du bor og/eller studerer i. Har du ikke fastlege i Mo i Rana kan du kontakte Rana Lokalmedisinske senter - et allmennlegetilbud til personer som ikke har fastlege i kommunen (gjestepasienter)​.

Rana Lokalmedisinske senter

Her kan du bytte fastlege.

Vær oppmerksom på at du har rett til å reservere plass hos fastlegen i hjemkommunen din i inntil tre år dersom du bytter til fastlege ved studiestedet.

Relaterte artikler