w

Helsestasjon og lege i Namsos

20.04.201608:03 Erling Rognes Solbu

HELSESTASJON

NB! Dersom du mistenker at du kan være smittet av koronavirus skal du ikke benytte Helsestasjonen. Ring legevakten på 116117. Ring først – ikke møt opp direkte. Om du ikke får svar på legevakt 116117, kontakt ditt fastlegekontor per telefon.

Som student opp til 25 år har du tilgang til Helsestasjon for ungdom. Tilbudet har som målsetting å gi studenter lett tilgjengelig informasjon, veiledning og rådgivning.

Helsestasjon for ungdom har et spesielt fokus på kropp og seksuell helse. Du kan få en uformell samtale med sykepleier eller lege om seksualitet og prevensjon, ta en klamydiatest, få gratis kondomer og resept på andre prevensjonsmidler, og hjelp til videre henvisninger i helsevesenet.

Midlertidig stengt

På grunn av situasjoen med koronavirus er helsestasjonen stengt for studenter inntil videre. Hvis du har spørsmål til helsesykepleier, kan du sende SMS med navnet ditt til 905 99 662, så vil du bli oppringt. Du skal ikke sende personlig informasjon på SMS.

Det er gratis å benytte helsestasjon for studenter.

FASTLEGE I NAMSOS

Vi anbefaler at du skaffer deg fastlege i kommunen du bor og/eller studerer i. Da slipper du å reise hjem eller bruke legevakten når du trenger å besøke legen.

Her kan du bytte fastlege.

Vær oppmerksom på at du har rett til å reservere plass hos fastlegen i hjemkommunen din i inntil tre år dersom du bytter til fastlege ved studiestedet.

Relaterte artikler