w

Helsestasjon og lege i Steinkjer

14.04.201610:40 Line Johansen

HELSESTASJON

Som student opp til 25 år har du tilgang til Helsestasjon for ungdom. Tilbudet har som målsetting å gi studenter lett tilgjengelig informasjon, veiledning og rådgivning.

Helsestasjon for ungdom har et spesielt fokus på kropp og seksuell helse. Du kan få en uformell samtale med sykepleier eller lege om seksualitet og prevensjon, ta en klamydiatest, få gratis kondomer og resept på andre prevensjonsmidler, og hjelp til videre henvisninger i helsevesenet.

Det er gratis å benytte helsestasjon for studenter.

Stengt på grunn av flytting

Helsestasjonen flytter til det nye Inn-Trøndelag helse- og beredskapshus på Nordsileiret. Siste åpningsdag i Rådhuset er 5. september.

I ukene 37-41 er helsestasjonen stengt pga. flytting. Torsdag 17. oktober er første åpningsdag i helse- og beredskapshuset. Helsestasjonen vil da være åpen for studenter kl. 14.00 - 16.00 hver torsdag. 

FASTLEGE I STEINKJER

Vi anbefaler at du skaffer deg fastlege i kommunen du bor og/eller studerer i. Da slipper du å reise hjem eller bruke legevakten når du trenger å besøke legen.

Her kan du bytte fastlege.

Vær oppmerksom på at du har rett til å reservere plass hos fastlegen i hjemkommunen din i inntil tre år dersom du bytter til fastlege ved studiestedet.

Relaterte artikler