w

HELT ÆRLIG: Studentenes helse- og trivselsundersøkelse 2018

Det er nå du har mulighet til å si fra!

26.01.201814:41 Erling Rognes Solbu

HELT ÆRLIG - Studentenes helse- og trivselsundersøkelse 2018 (ofte forkortet SHoT) tar tempen på 2018-studenten. Undersøkelsen ber deg ta stilling til forhold på studiestedet, studiemestring, sosiale forhold, bolig, økonomi, fysisk helse, trivsel og livskvalitet, og rusmidler.

Her kan du se statistikk og resultater fra tidligere undersøkelser. 

Resultatene brukes til å forbedre læringsmiljøet

Vi vil vite hvordan du egentlig har det, slik at vi kan treffe bedre med tiltak som gjør studiehverdagen din enklere og bedre. Hvis du hjelper oss med å dokumentere hva som er utfordrende med å være student i 2018 kan vi jobbe bedre, for eksempel for å dempe ensomhet og eksamensangst.

Hvordan kan jeg svare?

Alle norske fulltidsstudenter under 35 år inviteres til å delta. Invitasjonen kommer til e-postadressen du har registrert hos Lånekassen. Du kan også følge lenken under for å komme rett til undersøkelsen. Det tar ca. 20 minutter å svare.

Gå til undersøkelsen.

Hvorfor må jeg oppgi personnummer?

Fødselsnummer blir kun brukt som identifikasjon på at du er student, og blir erstattet med et løpenummer når du svarer. Hverken fødselsnummeret eller annen personidentifiserbar informasjon vil bli koblet til svarene i undersøkelsen. Data du sender inn blir behandlet sikkert etter de lover og regelverk som er for personvern i Norge

Vinn premier!

Konkurranse ved alle våre studiesteder:
Vi kjører en HELT ÆRLIG-konkurranse på Instagram mens undersøkelsen pågår. Alle som deltar er med i trekningen av to gavekort på valgfritt treningssenter (verdi 4200,-).
Studentinord på Instagram.