w

Søk studentbolig

Det er enkelt og trygt å bo hos Studentinord, og det å bo i studentbolig er en flott måte å bli kjent med andre studenter på. Velkommen til oss.

07.03.201614:00 Line Johansen

Vurderer du å søke bolig hos oss?

I våre studentboliger får du gunstig husleie, lavt depositum og god hjelp fra vaktmestere og boligkonsulenter når som helst.

Det lønner seg å søke tidlig. Du kan trygt søke om studentbolig til neste semester nå, selv om du ikke har fått studieplass. Hvis du får tildelt bolig og ikke får studieplass kan du si opp kontrakten innen 24. juli og slippe å betale for oppsigelsestiden.

Slik søker du

Studentinord har boliger i seks byer i Nordland og Trøndelag. Pass på at du søker bolig i byen der du skal studere.

Viktig informasjon for boligsøkere

Studentboligene tildeles i hovedsak fortløpende etter "først til mølla"-prinsippet. Nærmere opplysninger om tildelingsreglement finner du her.

Har du spørsmål om innflytting, depositum, klesvask eller annet praktisk? Finn informasjonen du trenger på våre sider med ofte stilte spørsmål:

Ofte stilte spørsmål for boligsøkere.

Om korttidsleie i Bodø

Venteliste?

Vårt råd er å søke studentbolig hos oss selv om det skulle være fullt akkurat nå. Vi tildeler studentboliger fortløpende etter 1. april. Jo tidligere du søker, jo høyere på ventelista blir du plassert. 

Relaterte artikler