w

Åpner Smak kantine på studiested Nesna

Det blir fokus på lokale råvarar og minimalt matsvinn når Yngve Holm og Malén Westvig Kristiansen åpner dørene 20. august.

28.06.201811:16 Ane Karlsen

Smak kantine har fokus på lokale råvarer, sunn meny og minimalt med matsvinn. Siden eierne også driver serveringsstedet Smak og behag i Nesna kan de være fleksible, og tilpasse produksjon og utvalg etter hvor mange studenter som er på samling fra uke til uke.

Salatbar, nudelbar og varm lunch er faste innslag på menyen. Noen høydepunkter i lunchmenyen vil være hjemmelaget, kortreist fish & chips, studentburger og av og til hjemmelaget sushi. Smak kantine lager det meste fra bunnen av. I tillegg har de kaffebar med alle sorter kaffe. 

Studenter og andre kan også bestille en billig, næringsrik og hjemmelaget middag man kan ta med seg hjem når dagen er omme.

Smak kantine er opptatt av miljø, og bruker komposterbare engangsartikler.

Smak kantine åpner 20. august. Åpningstid vil være 08.00-15.00. I enkelte uker med få samlinger vil det kun være åpent i kjernetiden kl 10.00-14.00.