w

Peer support

Peer Support er et studentledet program som gjennom samtaler gir støtte til studenter ved Nord universitet i Bodø.

23.08.201813:35 Ane Karlsen

For english version click here

Peer Support gir støtte til alle studenter ved Nord universitet i Bodø gjennom samtaler med en medstudent – en som lettere kan forstå situasjonen du er i. Hvis du strever med å finne deg til rette, har problemer med venner, har mentale utfordringer eller bare er ensom, oppsøk en «Peer Supporter» og snakk om det. De har fått opplæring, og de er her for å lytte til deg.

Våge å ta kontakt

Enn så morsomt og frigjørende det kan være å gå på universitetet, så kan det også komme stressende tider der du føler alt går mot deg. Det kan være lurt å søke hjelp i slike situasjoner, men det er ikke alltid du vet hvor du skal henvende deg. Psykisk helse er ekstremt viktig, og hvis du overser den vil den påvirke det sosiale livet ditt, og hele opplevelsen med å gå på universitetet. Tanken bak Peer Support er at en hvilken som helst student ved Nord universitet kan få tilgang til den støtten de trenger gjennom å snakke med en «Peer Supporter» - en medstudent som kan relatere seg til utfordringene dine på en likesinnet og god måte.

Med dette programmet håper vi å fjerne stigmaet rundt mental helse, og det å be om hjelp, og vi oppfordrer studentene til å våge å ta kontakt når de trenger det.

Kontaktinformasjon

Kontakt Peer Support via Facebooksiden «Peer Support at Nord University», eller ta kontakt med rådgivningstjenesten som vil hjelpe deg med å opprette kontakt.

Emilie
Vilde
Anette
Anna
Endre
Erik
Håvard
Marylena
Marte
Rachael
Sofia
Stina
Stine
Vegard