w

Drivende dyktig kjøkkensjef søkes (Bodø)

Vi søker en fleksibel og erfaren kjøkkensjef som kan kunsten å kombinere strenge kvalitetskrav og kontroll med sitt smittende gode humør.

23.08.201815:39 Ane Karlsen

Studentinord har fire kantiner på studiested Bodø, samt kantiner i Mo i Rana, Levanger, Stjørdal, Steinkjer og Namsos. Et besøk i våre kantiner skal gi en god opplevelse hver gang, både for studenter og ansatte. Alle kunder skal oppleve å føle seg velkommen og verdsatt, og besøket skal preges av utsøkt mat og ektefølt service. 

Hovedoppgaver 

Som kjøkkensjef hos oss får du ansvaret for all produksjon av mat i Bodø, og du skal også være med og samarbeide om å oppnå stordriftsfordeler for hele kantinedriften i Studentinord. Du vil ha personalansvar for alle i Bodø som er ansatt i produksjon av mat, inkludert rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere. Det er en forutsetning at du har gode IT-kunnskaper og entusiasme for digitale arbeidsverktøy, og du må kunne håndtere sosiale plattformer. Du vil også delta i budsjettering og regnskap, og du får ansvar for IK-Mat, renhold og sikkerhet. 

Du skal være en pådriver for kvalitetssikring, serviceutvikling og trivsel. Du vil delta i kreative fora for å skape rimelige og salgbare retter egnet for studenter, uten at det går på bekostning av kvalitet og service.

Du må kunne samarbeide godt med blant andre kantineleder, kantinesjef og markedsavdeling om planer og menyer, kommende arrangementer, markedsføring mm. Du må også selv delta på arrangementer som krever det.

Vår nye kjøkkensjef

  • har fagbrev som kokk
  • har god erfaring fra større organisasjoner, og har vært involvert i innkjøp fra grossistledd
  • har erfaring med kjøkkenøkonomi og prissetting av varer

Vi ser etter en fleksibel og positiv kjøkkensjef som kan være med på å utvikle alle kantinene i Studentinord gjennom de felles mål som settes. Det er viktig at du er flink med planlegging og struktur, også under tidspress, og at du både ser de store linjene samtidig som du har et øye for detaljer. Du må være god på logistikk til store konferanser, og evne å lage selskapsmat til enhver anledning for servering og catering. 

Synes du mattrender og kjøkkendrift er veldig spennende og motiverende? Brenner du for å bygge lagmoral og sterk teamfølelse, slik at gjestene gleder seg til å komme tilbake, og dine medarbeiderne ikke ønsker å gå hjem? Vi ser frem til din søknad!

Andre opplysninger

Arbeidssted: Bodø

Stillingen rapporterer til kantinesjef.

Lønn i henhold til bedriftens avtaleverk, samt pensjons- og forsikringsordninger.

Kontakt

For nærmere opplysninger, kontakt:
Kantinesjef Rikke Waldemarsen 
Tlf: (+47) 95 75 27 06
rikke.waldemarsen@studentinord.no

SØKNAD

Vi ber om at du registrerer din søknad på denne linken. CV, vitnemål og attester lastes opp under "Vedlegg".  

Ved spørsmål om utfylling av elektronisk søknadsskjema kan du kontakte Jobbnorge på 75 54 22 20 eller kundeservice@jobbnorge.no på hverdager mellom 08.00-16.00.

Søknadsfrist: 25. september 2018

Velkommen som søker!

Om Studentinord

Nord studentsamskipnad (Studentinord) har ansvar for velferdstjenester til 13.000 studenter ved Nord universitet og Politihøgskolen avd. Bodø. Våre tjenester skal bidra til en god studietid, og omfatter boliger, spisesteder, barnehager, bokhandel og rådgivningstjeneste. Studentinord har ca. 125 dyktige ansatte som er lokalisert på ulike studiesteder i Nordland og Trøndelag.