Informasjon til beboere i Mørkvedlia

20. august 2021

For english click here

Hei, kjære beboer.

Nå er det fadderperiode, og det foregår mange sammenkomster i Mørkvedlia. Vi ønsker å fortsette og holde fellesstuene åpne og at dere skal ha det hyggelig. Da er det viktig at dere viser hensyn og tar vare på hverandre. Vi oppfordrer sterk til at dere følger gjeldene råd om smittevern*. 

Det er viktig at du også er godt kjent med boligreglementet. Visste du for eksempel at det skal være stille fra kl. 23 på hverdager, og fra kl. 24 i helgene?

Smittesituasjon og hurtigtesting

Det er per i dag ingen meldinger om smitte i Mørkvedlia. Dersom det oppstår smitte vil Studentinord varsle alle beboere. Her kan du bli kjent med gjeldende karanteneinstruks.

Dersom du blir smittet, føler deg syk eller har symptomer er det viktig at du gir beskjed til boligkontoret eller vaktselskap snarest. Informasjonen fra deg vil hjelpe oss å opprettholde god oversikt.

Visste du at du kan hurtigteste deg på campus? Helt gratis – stikk gjerne innom hver dag om du vil.

Vektere

Vekterne dere treffer i Mørkvedlia representerer Studentinord som huseier, og de har nødvendige fullmakter for å sørge for at boligreglementet følges.

Vekterne går runder på anleggene, og de er alltid tilgjengelig på telefon utenom boligkontorets åpningstid.

*Gjeldende råd om smittevern

  • Personer som er syke, i karantene eller isolasjon skal ikke delta på sosiale arrangement.
  • Husk god hånd- og hostehygiene.
  • Hold minst 1 meter avstand til andre enn de du bor sammen med (herunder deler felleskjøkken med). Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.

Nyttige lenker