Eksamen - fra stress til suksess! (Stjørdal)

Gratis kurs for deg som vil unngå stress og være best mulig forberedt til eksamen. Tittel Kursstart Varighet Påmelding Ledig Studiested / digitaltKurstypeGratisLegg i kalender

27. september 2023

Dette eksamensmestringskurset er et seminar som skal hjelpe studenter med å håndtere eksamenstress og øke sjansene for suksess. 

Seminaret legges opp som en kombinasjon av forelesning/film, og oppgaver som jobbes med individuelt og i gruppe. Vi legger også til rette for diskusjon og deling av erfaringer i plenum.

Innhold

Kurset inneholder 5 temaer: 

  • stress og stressmestring
  • tanker og følelser
  • søvn og fysisk aktivitet
  • forberedelser til eksamen
  • oppmerksomhetsøvelser

Mål

Ved å lære teknikker for å håndtere stress, forstå dine tanker og følelser bedre, ivareta kropp og sinn, og forberede deg på eksamen effektivt vil, du kunne få en bedre opplevelse av eksamensperioden og bedre resultater på eksamen.

Målgruppe

Studenter på alle nivåer som ønsker å lære mer om eksamensrelatert stress og hvordan man kan takle det, samt jobbe med strategier for eksamensforberedelsene.

Varighet

Kurset har varighet på ca. 2 timer.  

Rom

Strandkanten 1

Om kursholder

Kurset holdes av studentrådgiver Ida Bøhn.

Kursplan

Kursstart 27. september 2023 Dag 1 16:00-18:00 (onsdag 27.09) Varighet 2 timer Instruktør Ida Bøhn Ansvarlig Ida Bøhn Bindende påmelding Nei Påmelding 25.09.2023 23:59 Ledig Frist utløpt Studiested / digitalt Stjørdal Kurstype Studiemestring Gratis Legg i kalender