Digitalt kurs i tidsplanlegging

Har du kontroll på tidstyvene dine? Utsetter du ofte studiearbeid? Lær å bli en mer effektiv student! Kurset går på Teams, varer kun en time. Tittel Kursstart Varighet Påmelding Ledig Studiested / digitaltKurstypeGratisLegg i kalender

31. oktober 2022
Meld meg på

Kurset vil gi innsikt i hvordan en kan strukturere seg for å klare (studie)hverdagen bedre, og hjelpe kursdeltakerne til å reflektere over egen tidsbruk. 

Kurset gjennomføres som en digital forelesning på 1 time på Teams. Deltakerne har mulighet til å stille spørsmål eller bidra med eksempler, erfaringer og refleksjoner fra egen studiehverdag. Presentasjonene som brukes i kurset kan deles med de deltakerne som ønsker det i etterkant av kurset.

MÅL

Du skal få et grunnlag for å endre dine tidsprioriteringer.

KURSINNHOLD

  • Grunnleggende tidskartlegging
  • Energilekkasjer og tidstyver
  • Planleggingsverktøy
  • Erfaringsdeling
  • Personlig veiledning i etterkant av kurset

Kurset holdes av Sissel Rian. Hun er studentrådgiver i Namsos og Steinkjer, og har lang erfaring med ulike studiemestringskurs.

KURSMATERIELL

Her finner du planer og dokumenter fra kurset i tidsplanlegging.

LAST NED TEAMS PÅ FORHÅND

Det er viktig at du har lastet ned Teams før kurset starter.

Som student har du tilgang til full versjon av Teams, uten kostnad.

Teams er dekket av egen databehandleravtale med UH-sektoren og universitetet, noe som sørger for at dine data er trygge.

Les mer og last ned Teams for studenter.

Praktisk informasjon

Du vil få tilsendt lenke til kursrommet i forkant av kursstart. Kurset er tilgjengelig for alle studenter ved Nord universitet uansett studiested, og Politihøgskolen avd. Bodø.

Kursplan

Kursstart 31. oktober 2022 Dag 1 12:00-13:00 (mandag 31.10) Varighet 1 time Instruktør Sissel Rian Ansvarlig Sissel Rian Priser Gratis 0 Bindende påmelding Nei Påmelding 29.10.2022 23:59 Ledig Frist utløpt Studiested / digitalt Digital Kurstype Studiemestring Gratis Legg i kalender
Bilde av en smilende, kvinnelig student i grå genser. Hun holder en bok i hånden.