RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER for studenter i Mo i Rana

Studentlivet kan by på utfordringer. Noen ganger hjelper det å sette ord på vanskelige tanker og følelser før de vokser seg for store.

Book time
For english click here


Studentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet. Tjenesten er gratis og rådgiver har taushetsplikt. 

Hva kan studentrådgiveren hjelpe deg med?

I løpet av studietida kan du oppleve situasjoner som kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd. Til studentrådgiveren kan du komme med alle slags spørsmål og problemstillinger. Noen eksempler:

  • Personlige utfordringer som relasjonsvansker, kjærlighetssorg, sosial mestring og stress.
  • Studierelaterte vansker knyttet til motivasjon, forsinkelse, konsentrasjonsvansker, eksamensangst eller tidsplanlegging.
  • Økonomiske forhold som studielån, gjeld og ytelser fra NAV.
  • Andre utfordringer som rus, spiseforstyrrelser, angst eller depresjon.

Studentrådgiver kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet, og tilrettelegge for samarbeid mellom hjelpeinstanser, studenten og universitetet.

Hvor og når er studentrådgiver tilgjengelig?

Studentrådgiver Britt Mari Åkenes er tilgjengelig tirsdager og torsdager kl. 9-15. Hun har kontor på rom B022 på Campus Helgeland. Bestill gjerne time på forhånd. Du kan også komme innom kontoret, eller ringe i åpningstiden.

Lang ventetid for samtale?

Hvis det er lang ventetid i Mo i Rana kan du booke samtale på Teams eller telefon med en studentrådgiver ved et av de andre studiestedene.

Se oversikt og book Teams eller telefonsamtale her.

Ønsker du å snakke med noen andre enn oss - eller trenger du hjelp i perioder vi har stengt - finnes det andre du kan kontakte. 

Her finner du oversikt over andre hjelpeinstanser, blant annet Studenttelefonen.

Relaterte artikler