w

Derfor bør du velge studentbolig

Sikre deg studentbolig nå. Med delvis eller heldigital undervisning er det viktigere enn noen gang å komme inn i et godt studentmiljø.

07.03.201614:00 Line Johansen

For english click here

Søk tidlig - det er ikke krav om tildelt studieplass 

Det er ikke krav om tildelt studieplass for å sende inn søknad til neste semester, og man står fritt til å si opp boligen uten oppsigelsestid i en periode, dersom man får tildelt bolig men ikke studieplass.

Les mer om hvordan du søker studentbolig.

Hvorfor velge studentbolig

Det er enkelt og trygt å bo hos Studentinord. Å bo i studentbolig er en flott måte å bli kjent med andre studenter på, og det gir deg mange svært nyttige fordeler: 

  • Tilgang til driftstekniker eller andre fagfolk dersom noe blir ødelagt, eller du trenger hjelp
  • Fellesskap og inkludering
  • Sikkert og stabilt internett inkludert i husleien
  • Trygg husleiekontrakt
  • Lavt depositum (kun 1 måned)
  • Vaktservice 24/7. Avarn Security representerer Studentinord utenom våre ordinære åpningstider

I våre studentboliger får du gunstig husleie og lavt depositum og god hjelp fra boligkonsulenter når som helst.

Hvem kan søke studentbolig?

Alle som er studenter ved Nord universitet eller Politihøgskolen avd. Bodø, og som har studier som hovedbeskjeftigelse, kan søke om studentbolig. Dersom boliger er ledige over tid, kan disse leies ut til andre enn studenter, men da med et påslag på 15 % på prisene for langtidsleie.

Hva koster det å leie studentbolig?

Priser og informasjon om våre boliger finner du i boligportalen Studentinord bolig. Søk og klikk deg frem til aktuell boligtype for deg, så får du opp aktuell pris.

Alle våre leiepriser gjelder for studenter. Ved utleie til eksterne, PHD-kandidater eller andre ikke-studenter kommer et ytterligere påslag på 15 % på husleien.

Tildeler boliger fortløpende

Studentboligene tildeles i hovedsak fortløpende etter "først til mølla"-prinsippet. Nærmere opplysninger om tildelingsreglement finner du her.

Vårt råd er å søke studentbolig hos oss selv om det skulle være fullt der du skal studere. Vi tildeler studentboliger fortløpende etter hvert som nye enheter blir ledige. Jo tidligere du søker, jo høyere på ventelista blir du plassert. 

Ta gjerne kontakt med våre boligkonsulenter hvis du ønsker bolig i andre studiebyer.

Relaterte artikler