w

Hvilke tjenester er tilgjengelig hos Studentinord

I tråd med myndighetenes bestemmelser har vi stengt en del av våre tjenester i en periode. Boligkontor, rådgivningstjenesten og administrasjonen er fortsatt tilgjengelig, og barnehagene er åpne.

13.03.202008:58 Ane Karlsen

For english click here


Alle Nord universitets studiesteder er stengt for å hindre spredning av koronavirus. Dette påvirker også Studentinord sine tjenester.

Studentinord samarbeider tett med Nord universitet om håndteringen av denne situasjonen.

Boligkontoret er tilgjengelig

  • Boligkontoret er tilgjengelig for henvendelser og nøkkelutlevering, mandag til fredag 8.00 - 15.30. Ta kontakt på telefon eller e-post dersom du har spørsmål. Tlf. 476 20 800 (tast 1 for bolig), eller på e-post: bolig@studentinord.no
  • Dersom du bor i en av våre studentboliger og blir satt i hjemmekarantene på grunn av koronavirus MÅ du varsle oss på tlf. 476 20 800 (tast 1 for bolig), eller på e-post: bolig@studentinord.no. Informasjonen fra deg vil hjelpe oss å opprettholde god oversikt.
  • For å bidra til å redusere spredning av viruset anmoder vi sterkt om at sosial aktivitet på boligene holdes på et minimum. Vi oppfordrer også hver beboer til å være ekstra nøye med personlig hygiene/håndvask, og med kjøkkenhygiene og renhold. Vi setter stor pris på at alle tar i et tak for fellesskapet.
  • Les karanteneinstruks og retningslinjer for beboere her.

Rådgivning er tilgjengelig via telefon og Skype

  • For å redusere risikoen for smitte av koronavirus er rådgivningstjenestens lokaler stengt på ubestemt tid.
  • For de som allerede har booket time hos rådgiver, eller for de som ønsker å gjøre nye avtaler, tilbyr vi samtaler via telefon eller Skype. Tjenesten er fortsatt gratis, og rådgiver har taushetsplikt.
  • Nå kan du kontakte alle våre studentrådgivere på telefon eller Skype, uavhengig av studiested. Forsøk gjerne å kontakte rådgiveren som hører til ditt studiested. Dersom denne ikke er tilgjengelig kan du velge en av de andre.
  • Les mer og book time til å ringe eller skype med en rådgiver her.

Barnehage

Studentongan barnehage, Steinkjer studentbarnehage, Trimia og Røstad studentbarnehager er åpne. Personalet ved de ulike barnehagene holder kontakt med foreldrene om smittevern, åpningstider og annet praktisk.

Vi har dessverre ikke mulighet til å gi eksamengaranti, tjenesten der vi passer barn som er syke på eksamensdagen, våren 2020. Inntil videre er regelen om at syke barn skal være hjemme under koronapandemien absolutt.  

Øvrige tjenester er stengt

Kantine
Alle våre kantiner er stengt.

Bokhandel
Våre butikker er stengt.

Positiv Fritid i Bodø
Positiv Fritid er stengt. Dette inkluderer all utleie av utstyr, samt studenthytta.

 

Relaterte artikler