Selvbetjente utsalg

Du kan kjøpe mat og drikke utenom kantinas åpningstid. Betal med mobilen.

For English click here.

Lyst på mat og drikke på campus på ettermiddager og kvelder? Se etter Trust-Shop-kjøleskapet der du studerer. 

I Trust-Shop kan du handle mat som wraps, baguetter eller salater- vi forbereder og fyller på daglig, retter for oppvarming i mikro, kald drikke, meierivarer som yoghurt og andre mellommåltider.

Med andre ord gjør vi et utvalg av maten vi selger i kantina tilgjengelig utenom åpningstid.

Vareutvalget vil variere fra studiested til studiested.

Slik funker det

Scan qr-koden på kjøleskapsdøra, og du er i gang! Qr-koden tar deg til en nettbutikk der du velger varer. Du kan betale med Vipps. Kjøleskapsdøra åpner seg når betalingen er gjennomført, slik at du kan hente ut varene du har kjøpt.

Vi vil gjerne vite hva du synes!

Prøv Trust-Shop og gi gjerne en tilbakemelding til de som er på jobb i kantina på dagtid om vareutvalg eller andre ting.

Vi i Studentinord prøver oss frem med selvbetjeningsløsningen fra Trust-Shop, og håper den blir tatt godt imot av studenter og andre kunder i kantinene våre. Foreløpig har studiestedene Bodø, Levanger, Stjørdal og Steinkjer Trust-Shop. Vi håper å snart kunne tilby selvbetjente løsninger utenfor kantinenes åpningstider på alle studiesteder

Studiested Mo i Rana har en egen løsning for kveldsåpen kantine med selvbetjening.

I Namsos kan du bestille mat på dagtid og få den utlevert når kantina stenger. Snakk med dem som er på jobb i kantina for meny og bestilling.