Ny administrerende direktør i Studentinord

Et varmt velkommen til vår nye leder!

Tiltrer før sommeren

Styret i Studentinord har 30. april 2020 ansatt Kristian Brunsvik Olsen som ny administrerende direktør i Studentinord. Brunsvik Olsen tiltrer stillingen 1. juni 2020.

Kristian Brunsvik Olsen er 30 år og kommer fra stillingen som økonomisjef i Widerøe Technical Services AS. Han er utdannet ved Nord universitet med en Master of Science in Business med spesialisering innenfor entreprenørskap og innovasjonsledelse. Han har solid erfaring fra bank- og finansbransjen, og fra luftfart.

Kommer til å få til mye for studentene

Avtroppende styreleder Karoline Wik har ledet tilsettingsutvalget, og sammen med ny styreleder Anders Drangeid er de helt samstemte i at Kristian Brunsvik Olsen blir en ypperlig ny administrerende direktør for Studentinord. – Han er en positiv og energirik person som viser svært gode evner til å tenke strategisk. Vi er overbevist om at han kommer til å få til mye for studentene fremover.

Et viktig samfunnsoppdrag

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben. Studentinord har et viktig samfunnsoppdrag og betyr veldig mye for studentene. Tilbudet til samskipnaden var svært viktig for meg under min studietid, og jeg ser frem til å være med å utvikle organisasjonen, og ta tak på nye utfordringer. Men ikke minst gleder jeg meg til å bli bedre kjent med organisasjonen, folkene og studentene jeg skal jobbe sammen med, sier Kristian Brunsvik Olsen.

Konstituert direktør, Geir Abel Jensen, er tilbake i stillingen som bolig- og eiendomssjef fra 1.6.2020.

Fotograf Marthe Mølstre
Kristian Brunsvik Olsen
Administrerende direktør i Studentinord fra 1.6.2020, Kristian Brunsvik Olsen

Relaterte artikler