Ny direktør for økonomi og administrasjon

Andree Grundstad Meby er ansatt som ny direktør for økonomi og administrasjon i Studentinord. Tiltrer stillingen 1.6.2021

Motivert av samfunnsoppdraget

Andree Grundstad Meby er ansatt som ny direktør for økonomi og administrasjon i Studentinord.

Grundstad Meby tiltrer stillingen 1. juni 2021. Han kommer fra stillingen som kontordirektør økonomi og administrasjon i Husbanken, og har 35 års erfaring fra økonomi og ledelse i både privat og offentlig sektor.

– Jeg er smigret og glad for å få muligheten til å arbeide for Studentinord og for studentene. Organisasjonen har et viktig samfunnsoppdrag, og leverer tjenester som betyr mye for mange - hver eneste dag. Med ansvar for økonomi og administrasjon får jeg muligheten til å gi mine bidrag til modernisering og utvikling, sammen med mange nye kolleger med et sterkt engasjement for studentenes beste, sier Grundstad Meby.

Kommer inn i en spennende tid for virksomheten

Studentinord jobber for tiden med en ny og ambisiøs strategi som gir store og nye utviklingsmuligheter for virksomheten. Grundstad Meby håper å bruke sin brede erfaring inn i arbeidet med forretningsutvikling og tjenesteleveranser for studentene. 

– Det blir vemodig å forlate gode kolleger i Husbanken gjennom 7 år, men jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye oppgaver i Studentinord til sommeren. 

Klar til å sette studenten først og fremst

Studentinord har vært gjennom en god og grundig ansettelsesprosess, og administrerende direktør Kristian Brunsvik Olsen, er veldig fornøyd med resultatet.

– Vi er svært glade for at Andree har takket ja til å jobbe i Studentinord. Han er sterkt motivert av samfunnsoppdraget vårt, og til å jobbe for visjonen vår om å sette studenten først og fremst. Andree har en solid kompetanse, bred erfaring og et tydelig fokus på strategisk utvikling. Vi ønsker han varmt velkommen, sier Brunsvik Olsen.

Fotograf Karoline O. A. Pettersen
Andree Grundstad Meby
Ny direktør for økonomi og administrasjon i Studentinord fra 1.6.2021, Andree Grundstad Meby. Nær

Relaterte artikler