Prisendringer på mat og drikke

Prisene i kantinene har økt siden i vår. Her kan du lese mer om bakgrunnen for prisendringen.

For english click here

Prisendring på mat og drikke

Prisene på mat og drikke øker betraktelig, og grunnene er mange, og utenfor vår kontroll.

Årsaken til prisstigningen er blant annet en historisk høy endring i innkjøpsprisene fra juli 2022, som følge av at det har blitt dyrere for bønder å produsere mat på grunn av økte gjødsel-, drivstoff- og strømpriser.

I tillegg er både etterdønninger etter pandemien, og usikkerhet på grunn av krigen i Ukraina med og påvirke at prisene stiger. 

Vil legge til rette for gode alternativer

Prisene i våre kantiner vil øke merkbart som følge av prisendringene i samfunnet.

At studenter, ansatte og andre fortsetter å besøke oss, og bestille catering, er svært viktig for oss, og for studentvelferden.

Derfor jobber vi kontinuerlig for å finne rimelige og gode alternativer med god kvalitet, og vil gjøre det vi kan for å gi deg som student eller kunde gode alternativ å velge mellom. Om din faste favoritt i kantina har fått nytt innhold og smak er det fordi våre dyktige kokker har testet og kommet frem til nye kombinasjoner av deilige smaker. 

I Studentinord er vi brennende opptatt av god mat og drikke, men vi har også en tanke for studentbudsjett, kosthold, og hva matproduksjon gjør med miljøet. Vi jobber for å tilby så lave priser som mulig.

Faste tilbud 

Du som er student og bruker appen Infoskjermen Go får eksklusive app-tilbud i våre kantiner hver måned. 

Les mer om appen og tilbudene her.

I Bodø, Levanger, Namsos, Steinkjer og Stjørdal får du studentfrokost til kun kr 29,- Dette inkluderer påsmurt, frukt og kaffe/te.

Har du med egen kopp, eller bruker porselenskopp i kantina, får du kaffe til studentpris, kr 13,- per kopp. Med pappkopp koster det mer. Spar penger og miljøet!

Fotograf Karoline O. A. Pettersen

Relaterte artikler