Prisendringer på mat og drikke

Fra 1. februar øker prisene i våre kantineutsalg. Her kan du lese mer om bakgrunnen for prisendringen.

 

For english click here

Prisøkning fra 1. februar

Fra 1. februar øker grossistene prisene på varene, og vi må derfor øke prisene på mat og drikke i våre utsalg. Bakgrunnen for prisøkningen er blant annet strømkrise, inflasjon og økte kostnader knyttet til transport. Grunnene er mange, og utenfor vår kontroll.

I tillegg er både etterdønninger etter pandemien, og en fortsatt usikkerhet på grunn av krigen i Ukraina med og påvirke at prisene stiger. 

Vil legge til rette for gode alternativer

I Studentinord er vi brennende opptatt av god mat og drikke, men vi har også en tanke for studentbudsjett, kosthold, og hva matproduksjon gjør med miljøet. Vi jobber for å tilby så lave priser som mulig, men prisene i våre kantiner vil likevel øke som følge av prisendringene vi har på våre innkjøp.

At studenter, ansatte og andre fortsetter å besøke oss, og bestille catering, er svært viktig for oss, og for studentvelferden.

Vi jobber kontinuerlig for å finne rimelige og gode alternativer med god kvalitet, og vil gjøre det vi kan for å gi deg som student eller kunde gode alternativ å velge mellom. Om din faste favoritt i kantina har fått nytt innhold og smak er det fordi våre dyktige kokker har testet og kommet frem til nye kombinasjoner av deilige smaker. 

Faste tilbud 

Du som er student og bruker appen Infoskjermen Go får eksklusive app-tilbud i våre kantiner hver måned. 

Les mer om appen og tilbudene her.

Har du med egen kopp, eller bruker porselenskopp i kantina, får du filterkaffe til studentpris, kr 15,- per kopp. Med pappkopp koster det mer. Spar penger og miljøet!

 

Fotograf Karoline O. A. Pettersen