Ta pauser som gir deg påfyll i eksamensperioden

Sjekk tilbudene og aktivitetene som gir deg ekstra energi i november og desember.

For english click here

Det beste du kan gjøre for deg selv i eksamensperioden er å 

  1. Forberede deg til eksamen sammen med andre studenter. Bruk campus selv om du ikke har mer undervisning!
  2. Ta pauser og vær sosial mellom øktene.

Det er viktig å sette av tid til å gjøre noe du liker, selv om eksamen nærmer seg. Å være aktiv, helst sammen med andre studenter, gir mer energi enn det tar. Og husk at prestasjonene dine på eksamen blir bedre når du trives!

I november og desember er det dessuten helt innafor å unne seg litt ekstra kos! 

Aktiviteter på alle studiesteder

Hundeterapi, eksamensfrokost, gratis julegrøt, kreativ aften, juleverksted, bålkveld, turer, dagslys-lounge... og se opp for pop-ups!

Sjekk kalenderen i appen Infoskjermen Go og hold deg orientert om aktiviteter og tilbud der du studerer, slik at du får pauser som gir deg PÅFYLL mellom øktene på lesesalen.

Aktivitetskoordinatorene våre sørger for at du har mange muligheter hvis du vil koble av med aktiviteter på eller i nærheten av campus. Noen aktiviteter skjer i samarbeid med studentforeninger. 

Spiselig Påfyll 

Få ekstra energi og hold ut hele dagen på campus med disse gunstige studenttilbudene i kantina:

  • Eksamensmiddag: Onsdager i eksamensmperioden har kantinene i Bodø, Levanger, Steinkjer og Stjørdal langåpent med middagstilbud for studenter.  
  • Studentfrokost: Få en god start på dagen! Hver morgen fra kantina åpner til kl. 10 får du en påsmurt baguette/brød el. lign., frukt og kaffe/te til kun kr. 29*
  • Energipakken: Vi setter sammen en pakke som gir deg ekstra boost i eksamenstida til lav pris.  Pakken består av energidrikk + et "mellommåltid" (frukt, nøtter, energibar eller lignende). 
  • App-tilbud: Med appen infoskjermen Go har du tilgang til et eksklusivt tilbud i kantinene våre. * 
Tilbudene gjelder studenter. Innholdet i energipakken og studentfrokost kan variere. 

PODCAST MED EKSAMENSTIPS 

Lytt til podcasten «KRISE - det er eksamen» - Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst.

Hva gjør du når det skikkelig knyter seg i magen, og panikken herjer fordi eksamen nærmer seg? Få tips og råd før eksamen; hvordan disponere tid og krefter, hvordan tenke om eksamen og hvordan forholde seg til pensum.

Vi snakker med førsteårsstudentene Line og Viktor om hvordan livet er når det nærmer seg eksamen, og vi ringer ekspert Olav Schewe, som har skrevet boken «Superstudent». Han gir oss de beste tipsene til hva som er lurt å gjøre for å studere smartest og få mest ut av studiene.

* Studenter i Stjørdal får de samme tilbudene selv om vi ikke har egen app-feed knyttet til studiested Stjørdal. 

Studentinord gir deg påfyll i eksamensperioden

Relaterte artikler