Studentinord gir deg påfyll i eksamensperioden

Hold deg orientert om aktiviteter og tilbud der du studerer, slik at du får pauser som gir deg PÅFYLL mellom øktene på lesesalen.

For english click here

Det er mange gode grunner til å være på campus selv om du ikke har mer undervisning.

Å ha det gøy sammen andre studenter er bra selv om eksamen nærmer seg. Selvsagt er det viktig å forberede seg grundig, men husk at prestasjonene dine også blir bedre når du trives!

Aktiviteter på alle studiesteder

Eksamensfrokost, hundeterapi, Eurovision-party, kanopadling på fjorden, yoga, ettermiddagskafé, formiddagskafe, 17. mai-markering, kreativ aften... Og se opp for pop-ups!

Aktivitetskoordinatorene våre sørger for at du har mange muligheter hvis du vil koble av med aktiviteter på eller i nærheten av campus. Noen aktiviteter skjer i samarbeid med studentforeninger. 

Sjekk kalenderen i appen Infoskjermen Go for oversikt over hva som skjer der du studerer.  

KOM PÅ CAMPUS FOR LITT PÅFYLL! 

Få ekstra energi og hold ut hele dagen på campus med disse gunstige studenttilbudene i kantina:

  • Studentfrokost: Få en god start på dagen! Hver morgen fra kantina åpner til kl. 10 får du en påsmurt baguette/brød el. lign., frukt og kaffe/te til kun kr. 29*
  • Energipakken: Prøv pakken som gir deg ekstra boost i eksamenstida. For bare 25 kr får du en energidrikk + et "mellommåltid" (frukt, nøtter eller energibar). 
  • App-tilbud: Med appen infoskjermen Go har du tilgang til et eksklusivt tilbud i kantinene våre. 9. - 21. mai får du Tine Iskaffe for 18 kr.**  
Tilbudene gjelder studenter. Innholdet i energipakken og studentfrokost kan variere.

PODCAST MED EKSAMENSTIPS 

Lytt til podcasten «KRISE - det er eksamen» - Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst.

Hva gjør du når det skikkelig knyter seg i magen, og panikken herjer fordi eksamen nærmer seg? Få tips og råd før eksamen; hvordan disponere tid og krefter, hvordan tenke om eksamen og hvordan forholde seg til pensum.

Vi snakker med førsteårsstudentene Line og Viktor om hvordan livet er når det nærmer seg eksamen, og vi ringer ekspert Olav Schewe, som har skrevet boken «Superstudent». Han gir oss de beste tipsene til hva som er lurt å gjøre for å studere smartest og få mest ut av studiene.

*I Bodø får du Studentfrokost i Alexandria.
**Studenter i Stjørdal kan kjøpe app-tilbudene uten å bruke appen Infoskjermen Go. 

Studentinord gir deg påfyll i eksamensperioden