Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst - på Youtube

Se siste episode av Studentinords podcast Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst på Youtube, eller hør den der du finner podcastene dine.

Se på Youtube

Torsdag 27.01 kl.17: YTRINGSFRIHET:

Hva er Woke? Har vi et krenkelseshysteri? Snakker vi for mye om ytringsfrihet og for lite om ytringsansvar? Professor i filosofi James McGuirk møter studenten Nadia Hammouchi. Send gjerne inn spørsmål før eller underveis i sendinga!

Hvordan står det til med ytringsfriheten? Har vilkårene for å uttrykke seg fritt endret seg mye i kjølvannet av me too, Black Lives Matter, woke-kultur og identitetspolitikk? Blir for mange uttalelser "kansellert" av politisk korrekte grupper, eller har vi bare lært oss ytringsfrihet må gå hånd i hånd med ytringsansvar? Og hva har alt dette å si for undervisning og forskning?

Valle og Strømsnes tar praten med studenten Nadia Hammouchi og filosofiprofessoren James McGurik.  

Lars Østbyhaug fra BOSI og Rok Movh fra brettspillgruppa BoardGames stikker også innom. Få med deg siste nytt om aktiviteten i studentidretten og annet som skjer på Nord universitets campuser fremover. 

Se sendingen på youtube, eller hør den som podcast (tilgjengelig i de fleste podcast-tjenester).

Send oss spørsmål og kommentarer!

Vi vil gjerne høre fra deg! Har du spørsmål eller kommentarer til temaene vi tar opp - kontat oss på e-post, Facebook eller Instagram. Du kan også chatte med oss på Youtube underveis i sendingen, så tar vi opp spørsmålet ditt på direkten!

Se også sendingen fra mandag 17. januar

Gjester er leder i Studentorganisasjonen i Bodø Chanice Sørlie Johansen, leder i Studentforeningen Inter Vilde Gjevestad, aktivitetskoordinator i Studentinord Marthe Aas Hauge, og de internasjonale studentene Oli Smilnak og Shayan Pourazami.

Se sendingen her.

Les mer om podcasten Valle & Strømsnes setter studenten først og fremst.

Podcastvertene Valle og Strømsnes
Podcastvertene Valle og Strømsnes ler og tuller mens de holder en mikrofon.