w

Positiv Fritid (Bodø)

Lån diverse sports- og fritidsutstyr. I tillegg kan du leie studenthytta på Vågan.

05.04.201613:47 Line Johansen

For english version click here

Studentinord har som målsetting å i best mulig grad tilrettelegge for ei positiv fritid for studentene.

Positiv Fritid - utlån av utstyr

Velkommen til Positiv Fritid. Her får du tilgang til et stort utvalg frilufts- og sportsutstyr som vi låner ut. I tillegg kan du booke studenthytta vår. Klikk på linken nedenfor for å komme til bookingsiden. Der finner du alle artiklene som er tilgjengelig for utlån og du kan se til hvilke tidspunkt disse er tilgjengelig.

Bestilling Positiv Fritid.

Slik gjør du: 
Velg det du ønsker å låne. Trykk «book now». Da vil du se tilgjengelighet akkurat nå, og du kan gå inn i kalenderen for akkurat dette produktet og se tilgjengelighet frem i tid.

Navn, telefonnummer og e-post er påkrevd. Ønsker du flere ting samtidig så må du trykke «add to booking» oppe i venstre hjørne. Vil du låne ski sko og staver må disse artiklene legges inn separat.
Skal du på overnattingstur vil du muligens ha både telt og sovepose (alle soveposer kommer med rene lakenposer),  og artiklene må legges inn separat. Du må også krysse av for å ha lest og godtatt vilkårene for utlån.

Så er det bare å sende inn. Det du har booket kan du hente på Studentvertens kontor mandag til fredag mellom 10 og 14. Er han ikke til stede send sms eller e-post for å gjøre en avtale.


Mer om studenthytta

Studenthytta "Bergstua" ligger i Vågan langs riksvei 80 i retning Fauske, ca. 2o km fra campus på Mørkved.

Hytta ligger naturskjønt til, nært sjøen samtidig som den er et fint utgangspunkt for opplevelser i skog og mark. Det er soveplass for opp til 8 personer, men på grunn av størrelsen egner den seg best for grupper på opp til 6 personer. 

Hytta gjennomgikk total renovering høsten 2009 og er i meget god stand. Den har bl.a. fått ny og stor terrasse, nye vinduer og dører, nytt kjøkken, nye interiørløsninger og nye møbler. Hytta har innlagt strøm, men ikke vann. Den har et normalt utrustet kjøkken og der er TV og stereoanlegg. Ett soverom og romslig hems.

Ta med deg familie eller venner for å slappe av, gå tur, fiske, gå på ski, ta en fest eller du kan ta med kjæresten til en romantisk weekend i tosomhet.

Leieprisen er kr. 250,- pr. døgn ev. kr. 450,- pr. helg. Depositum kr. 500,-

Hvordan finner jeg hytta?
Studenthytta finner du i Vågan, ca 20 km fra campus på Mørkved langs riksvei 80 mot Fauske. Fra Reitanskiltet til parkeringsplassen ved hytta er det 1,8 km. Parkeringsplassen ligger på venstre side av veien. Når du kommer til togundergangen, kan du senke farten og se etter parkeringsplassen som er skiltet med ei rød pil og "Bergstua". Du vil så vidt skimte hytta fra veien. Opp til hytta fra parkeringen er det ca. 100 meter å gå.   

Det er mulig å snu på en parkeringsplass ca. 600 meter lengre fram. 

Plantegning studenthytta