w

Studenthytta på Vågan

Ta med deg familie eller venner for å slappe av, gå tur, fiske, gå på ski, ta en fest - eller ta med kjæresten på en romantisk weekend.

23.07.201810:45 Ane Karlsen

Studenthytta «Bergstua» ligger i Vågan langs riksvei 80 i retning Fauske, ca. 17 km fra campus på Mørkved. 

Hytta ligger naturskjønt til nært sjøen samtidig som den er et fint utgangspunkt for opplevelser i skog og mark. Den egner seg best for grupper på inntil 6 personer, men det er mulighet for soveplass til 8.

Høsten 2009 gjennomgikk hytta en total renovering, og den er nå i god stand. Den fikk bl.a. ny og stor terrasse, nye vinduer og dører, nytt kjøkken, nye interiørløsninger og nye møbler. Hytta har innlagt strøm, men ikke vann. Den har et normalt utrustet kjøkken og der er TV og stereoanlegg. Det er ett soverom med familiekøye, og en bratt trapp tar deg til en romslig hems med soveplasser både til høyre og venstre. Hytta har utedo.

Booking og priser

Leieprisen er kr. 250,- pr. døgn og kr. 450,- pr. helg. Depositum kr. 500,-

Her kan du booke hytta - og leie annet nødvendig utstyr etter behov.

Hva må jeg ta med

Du må ta med deg mat, drikke og sovepose. Har du ikke sovepose kan du leie hos Positiv Fritid.

Hvordan finner jeg hytta

Studenthytta ligger i Vågan, ca. 17 km fra campus på Mørkved, se kart.

Kjører du bil tar du riksvei 80 mot Fauske. Når du kommer til et skilt der det står «Reitan» er det ca. 1,8 km igjen. Studenthytta og parkeringen ligger på venstre side av veien. Etter at du har passert under ei togbru kommer du til ei lang rett strekke. Denne ender opp i en slak høyresving, og her må du senke farten og følge med. Se etter skiltet «Bergstua» på venstre side, og en veilomme der du kan parkere. Se kart på koordinatene 67.2975742,14.8969548. Bruker du Google street view kan du se mot øst, og da ser du veilomma, og du kan skimte skiltet opp til hytta. 

Ca. 600 meter lengre fremme er det en parkeringsplass der du kan snu bilen. Fra veien går du opp stien inn i skogen forbi et par andre hytter, og etter ca. 100 meter ligger studenthytta på venstre hånd.

Tar du buss mot Fauske kan du gå av ved Indre Vågan (rett ved avkjøringa til Reitan) eller ved Gamøyran. Hytta ligger ca midt mellom de to stoppestedene.SoveromTrapp til hems

Kjøkken

Utedo

Gang

Hems

Kart
Plantegning studenthytta
Kartportal

Relaterte artikler