RÅDGIVNING for studenter i Levanger

Studentlivet kan by på utfordringer. Noen ganger hjelper det å sette ord på vanskelige tanker og følelser før de vokser seg for store.

Book time
For english click here

Studentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet. Tjenesten er gratis og rådgiverne har taushetsplikt.

Hva kan studentrådgiverne hjelpe deg med?

I løpet av studietida kan du oppleve situasjoner som kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd. Til studentrådgiveren kan du komme med alle slags spørsmål og problemstillinger. Det kan for eksempel være:

  • Personlige utfordringer som relasjonsvansker, kjærlighetssorg, sosial mestring og stress.
  • Studierelaterte vansker knyttet til motivasjon, forsinkelse, konsentrasjonsvansker, eksamensangst eller tidsplanlegging.
  • Økonomiske forhold som studielån, gjeld og ytelser fra NAV.
  • Andre utfordringer som rus, spiseforstyrrelser, angst eller depresjon.

Studentrådgiver kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet, og tilrettelegge for samarbeid mellom hjelpeinstanser, studenten og universitetet.

Åpningstider Levanger og Verdal

Levanger: alle dager kl. 9 - 15.

Verdal: tirsdager kl. 16 - 19. NB: Velg Rådgivning Verdal når du booker avtale. 

Face to face, telefon eller Teams - du velger

Ønsker du å treffe studentrådgiver i Levanger kan du booke en avtale mellom kl. 9.00 og 15.00 mandag - torsdag. I tillegg til individuelle samtaler på rådgivers kontor. kan du avtale en samtale på Teams, telefon eller walk and talk. Finn den samtaleformen som passer for deg.

Lang ventetid for samtale?

Hvis det er lang ventetid hos rådgiver i Levanger kan du booke samtale på Teams eller telefon med en rådgiver på et av de andre studiestedene til Nord universitet.

Se oversikt og book Teams eller telefonsamtale her.

Ønsker du å snakke med noen andre enn oss - eller trenger du hjelp i perioder vi har stengt - finnes det andre du kan kontakte. 

Her finner du oversikt over andre hjelpeinstanser, blant annet Studenttelefonen.

Kart oversikt over hvor du finner rådgivningstjenesten i Levanger. Den ligger i samme bygg som "Nyl

Relaterte artikler