w

Rådgivning og helsetjenester i Levanger

Kontakt studentrådgiveren

Kirsti Grøtan

Tilgjengelig 09.00-15.00 mandag-torsdag. Book gjerne avtale på forhånd, eller kom innom kontoret. Kirsti er også tilgjengelig for studentene på Verdal.

e-post 
Telefon: 993 96 847
Kontor i Nylåna 2. etg.

For å redusere risikoen for smitte av koronavirus stenger vi rådgivningstjenestens lokaler på ubestemt tid, og tilbyr rådgivning via telefon og Skype.

14.03.201610:56 Erling Rognes Solbu

Studentrådgivning på telefon og Skype

Alle våre studentrådgivere er tilgjengelig på telefon og Skype, og vit at ingen spørsmål er for små eller for store for å stille dem. Rådgiverne vil hjelpe deg så godt de kan slik at du kan fortsette med studiene og ha det så godt som mulig i denne vanskelige perioden.

Les mer og book time her.

-----

RÅDGIVNING

I løpet av studietida kan du oppleve situasjoner som kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd. Til studentrådgiveren kan du komme med alle slags spørsmål og problemstillinger.

Det kan for eksempel være:

  • Personlige utfordringer som relasjonsvansker, kjærlighetssorg, sosial mestring og stress.
  • Studierelaterte vansker knyttet til motivasjon, forsinkelse, konsentrasjonsvansker, eksamensangst eller tidsplanlegging,
  • Økonomiske forhold som studielån, gjeld og ytelser fra NAV
  • Andre utfordringer som rus, spiseforstyrrelser, angst og depresjon.

Våre rådgivere kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet, og tilrettelegge for samarbeid mellom hjelpeinstanser, studenten og universitetet.

Tjenesten er gratis og rådgiverne har taushetsplikt.

Kirsti Grøtan

Relaterte artikler