w

Rådgivingstjenesten i Mo i Rana

For å redusere risikoen for smitte av koronavirus stenger vi rådgivningstjenestens lokaler på ubestemt tid, og tilbyr rådgivning på telefon og Skype.

08.02.201715:17 Kjell Pedersen

Studentrådgivning på telefon og Skype

Alle våre studentrådgivere er nå tilgjengelig på telefom og Skype, og vit at ingen spørsmål er for små eller for store for å stille dem. Rådgiverne vil hjelpe deg så godt de kan slik at du kan fortsette med studiene og ha det så godt som mulig i denne vanskelige perioden.

Les mer og book time her.

-----

Studentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet. 

Rådgivningstjenesten

Studietiden kan i perioder oppleves vanskelig. Det kan være små og store utfordringer. Rådgivningstjenesten tilbyr veiledning og samtaler hos studentrådgiver. Her kan du få informasjon om sosiale rettigheter, hjelp til å kontakte offentlige instanser, samt praktisk hjelp med søknader.

Du trenger ingen henvisning eller timeavtale for å benytte deg av rådgivningstjenesten. Det er gratis og studentrådgiver har taushetsplikt.

Studentrådgiver treffer du på torsdager kl. 10.30 - 16.30 på rom B-022 på Campus Helgeland. Du kan droppe innom kontoret eller ringe for å avtale en samtale.

Kontaktinformasjon studentrådgiver Truls Dahl

Truls Dahl

Relaterte artikler