w

RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER for studenter i Mo i Rana

Truls Dahl - Mo i Rana
Studentrådgiver 

• Rådgivning
• Rådgivning via Teams 

BOOK TIME

Studentlivet kan by på utfordringer. Noen ganger hjelper det å sette ord på vanskelige tanker og følelser før de vokser seg for store.

Book time
24.06.202015:35 Ane Karlsen

For english click here

Rådgivning

I løpet av studietida kan du oppleve situasjoner som kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd. Til studentrådgiveren kan du komme med alle slags spørsmål og problemstillinger. Det kan for eksempel være:

  • Personlige utfordringer som relasjonsvansker, kjærlighetssorg, sosial mestring og stress.
  • Studierelaterte vansker knyttet til motivasjon, forsinkelse, konsentrasjonsvansker, eksamensangst eller tidsplanlegging.
  • Økonomiske forhold som studielån, gjeld og ytelser fra NAV.
  • Andre utfordringer som rus, spiseforstyrrelser, angst eller depresjon.

Studentrådgiver kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med det offentlige hjelpeapparatet, og tilrettelegge for samarbeid mellom hjelpeinstanser, studenten og universitetet.

Studentinords rådgivningstjeneste er et lavterskeltilbud til alle studenter ved Nord universitet. Tjenesten er gratis og rådgiver har taushetsplikt. 

Face to face eller Teams - du velger

Ønsker du å treffe studentrådgiver i Mo i Rana kan du booke en avtale mellom kl. 10.30 og 16.30 på torsdager, på rom B-022 på Campus Helgeland. I tillegg til samtaler på rådgivers kontor kan du avtale en samtale via Teams. Finn den samtaleformen som passer for deg.

Lang ventetid for samtale?

Hvis det er lang ventetid hos rådgiver i Mo i Rana kan du booke samtale på Teams eller telefon med en rådgiver på et av de andre studiestedene.

Se oversikt og book Teams eller telefonsamtale her.

Relaterte artikler